perjantai 2. syyskuuta 2016

Kohta HUMAKO on IRTI !


 
HUMAKO on kaikkialla ja kohta se on IRTI !

Kiertuepäivänä laitetaan suomimusa soimaan ja testataan Humakkien kilpailuhenkeä!

ESIINTYJÄT
Tapahtumapäivänä paikalla liitelee niin HUMAKOn Tuttuja Tutoreita kuin Jymy-Jaosto. Lisäksi estradille nousee opiskelijakunnan Haloo hallitus! ja saatat nähdä vilauksen myös Edustajiston lapsista. Lisämausteensa kiertueelle antavat AmMatTiLiitot.

OHJELMA
Ohjelmaa löytyy aamun tunneista pitkälle iltapäivään asti. Päivään sisältyy rutkasti hyödyllistä infoa ja lisätietoja esiintyjistä viihdyttävän toiminnan ohessa. Paikalla pääset muun muassa tuunailemaan opiskelijahaalareita, leikkimään markkinointistaraa ja tähtäämään "Frank":iä. Tule katsomaan, mitä kaikkea on luvassa!

Kierrä alueella keräten pisteitä ryhmäsi kanssa (ryhmät jaetaan paikan päällä) ja voit voittaa lisäksi huikeita palkintoja, jotka sisältävät hyödyllistä materiaa opiskelijan arkea tukemaan.

VIP !
Mitä kiertue olisi ilman VIP-henkilöitä!  Olet oikeutettu VIP-statukseen, jos opiskelet toisella tai ylemmällä vuosikurssilla ja saavut vain paikalle! VIP-statuksella saa itselleen mainetta ja kunniaa sekä "free pass":n eli pääset kulkemaan alueella vapaammin. Alueelta löytyy myös oma VIP-alueensa, jossa saa mahdollisuuden keskustella liittojen kanssa syvemmin ja pääsee nauttimaan tutoreiden järkkäämästä ohjelmasta (Sisältää kampuksesta riippuen naposteltavaa, pelejä jne !)

PAIKKAKUNNAT
Turku 6.9.
Jyväskylä 7.9.
Kauniainen 9.9.
Kuopio 14.9.
Nurmijärvi 19.9.

Sisäänpääsy ilmainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti