lauantai 17. syyskuuta 2016

Jaosto on tehty meitä varten!

Kiinnostaako opiskelijabileiden järkkäily? Vai kaipaatko alkoholittomia tapahtumia lisää? Pitäisikö koulussasi panostaa enemmän paikalliseen edunvalvontaan? Haluaisitko ennemmin lisätä muilla tavoin viihtyvyyttä kampuksella/TKI-keskuksessa?

Jokaisella Humakin opiskelupaikkakunnalla toimii HUMAKOn paikallinen jaosto, joka tuottaa tapahtumia opiskelijoille, kerää ja vie eteenpäin palautteita sekä keksii keinoja viihtyvyyden ja yhteisöllisyyden lisäämiseksi, esimerkiksi haalarimerkkien muodossa!

Jaosto on loistava mahdollisuus päästä keräämään kokemusta tapahtumien suunnittelusta ja organisoinnista, nähdä millä tavoin koulussa pystyy vaikuttamaan opiskeluun ja ansaita opintopisteitä omaan tahtiin, tekemiesi tuntien mukaan. Parasta on, että voit tehdä toiminnasta juuri itsesi näköistä!

"Hain Jaostoon koska halusin päästä vaikuttamaan opiskelijoiden joka päiväiseen hyvinvointiin. Turun kampuksella tuohon on vastattu mm. taukotilan muodossa. Myös monenlaisten tapahtumien miettiminen ja järkkääminen on mielenkiintoista."

- Jenna, Turun jaostovastaava


Jaosto ei ole vain ykkösten juttu! Myös jo pidemmälle opinnoissa edenneet voivat kerätä kokemusta tekemällä oikeita asioita, oikeille opiskelijoille! Jaostossa onkin usein opiskelijoita eri vuosikursseilta, joten sitä kautta on myös helppo verkostoitua muiden opiskelijoiden kanssa.

"Mä oon Outi, viimeistä syksyä opiskeleva yhteisöpedagogi. Oon ollut jaostotoiminnassa mukana vuoden ja tää on ollut ehdottomasti paras opiskelijavuosi ikinä! Ollaan järkätty mielettömän upeita kekkereitä, ja aina on saanut ottaa just sen verran roolia kun haluaa!"

- Outi, PK-seudun jaostotoimija


Mikäli haluat ottaa opiskelijaelämästä kaiken irti - lähde mukaan nyt! HAKU ON AUKI!
Tietoa jaostotoiminnasta saat oman yksikkösi jaostolaisilta eli rohkeasti vain hihasta kiinni!

Katja Kastman,
HUMAKOn hallituksen jaostovastaava 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti