lauantai 24. syyskuuta 2016

Edustajisto esittäytyy - Vol. 2

Kuka olet, mistä tuut?

Olen Heidi Saarinen, yhteisöpedagogiopiskelija Helsingistä.

Kuvaile itseäsi yhdellä häshtagilla.

#AikainenLintu

Minkälainen on unelmiesi Humak?

Tunnettu ja näkyvä kouluttaja, rohkea edelläkävijä, kansainvälinen ja toimipisteet helposti saavutettavissa.


Kuinka edustajisto on vaikuttanut arkipäivääsi?

Edustajistossa päätetään paljon pidemmän aikavälin suunnitelmista, joten niiden päätösten konkreettinen vaikutus näkyy usein vasta kuukausien päästä. Edustajistossa toimiminen taas on näkynyt ehkä eniten siinä, että tulee itse kuunneltua tarkemmin kanssaopiskelijoita ja seurattua koulun tiedotuskanavia, jotta tietää missä mennään ja osaa näistä asioista kertoa kokouksissa ja palavereissa ja siten aika pienellä vaivalla vaikuttaa asioihin.


Miten HUMAKO näkyy ja vaikuttaa juuri sinun opiskelupaikallasi?

No Helsingissähän näkyy ja kuuluu jo siitäkin syystä, että HUMAKOn toimisto sijaitsee siellä. Eri toimijoita siis tapaa usein ja myös pk-seudun tutoreilla ja jaostolla on hyvä pöhinä päällä. Tällä hetkellä opiskelen tosin ulkomailla, mutta myös netin välityksellä saa helposti yhteyden HUMAKOon ja somessa sekä nettisivuilla pysyy hyvin kartalla kaikista ajankohtaisista asioista!

Kuka olet, mistä tuut?


Olen Outi Mikkola, 22-vuotias yhteisöpedagogiopiskelija. Asun ja opiskelen viimeistä lukukautta Helsingissä, mutta olen kotoisin Lempäälästä.


Kuvaile itseäsi yhdellä häshtagilla.

#stadingimmalandelta


Minkälainen on unelmiesi Humak? 

Yheisöllinen ilmapiiri, joka tukee opiskeluissa ja mahdollistaa joustavat opetusmenetelmät. Humakissa on arvostetut koulutusohjelmat, jolloin työnhaku on helpompaa.


Kuinka edustajisto on vaikuttanut arkipäivääsi?

Edustajistossa olen mukana SONKin kautta, jolloin pääsen vaikuttamaan asioihin omien arvojeni pohjalta. Pääsen vaikuttamaan opiskelijoihin liittyviin asioihin kokousten kautta sekä arkipäivässä näkemiin huomioihin.


Miten HUMAKO näkyy ja vaikuttaa juuri sinun opiskelupaikallasi?

Opiskelijoilla on mahdollisuus antaa palautetta toiminnasta, jolloin koulutusta sekä meidän HUMAKOn toimintaa voidaan kehittää. Jaostot ja tutorit tekevät loistavaa työtä HUMAKOn kautta opiskelijoiden viihtyvyyden eteen. Erilaiset tapahtumat ja tempaukset näkyvät eniten arkipäivässä.


Edustajisto haku päättyy 3.10.2016!

Kiinnostaisiko edustajisto toiminta? Heräsikö kysymyksiä, jotka mietityttävät?
Kysymyksiä voit laitella eteenpäin edustajiston jäsenille. Heidän yhteystiedot löydät tästä osoitteesta.
Edustajiston jäseniä voi myös bongata kampuksilta ja TKI-keskuksista ja jutella ihan kasvotusten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti