maanantai 28. syyskuuta 2015

Opiskelijaelämä – perinteitä, yhdessäoloa ja hauskanpitoa!

Syyskuu alkaa olla lopuillaan ja ensimmäinen kuukausi opiskeluiden parissa on takana. Vanhemman vuosikurssin opiskelijoilla on alkanut uudet polut ammatillisten opintojen tai TKI-keskus-vaiheen parissa. Uusilla opiskelijoilla on taas ollut hyvin info-täyteinen kuukausi ja on opeteltu uudenlaiseen elämänvaiheeseen. Mutta mikäs se onkaan mahtavampaa kuin opiskelijaelämä! :)

Jokaisessa alueyksikössä on järjestetty vaikka minkälaista ohjelmaa uusille opiskelijoille.  Joka vuosi järjestetään aina ne yhdet tietyt tapahtumat, aina uudella twistillä tietenkin. Joten nyt saammekin lukea kuulumiset Turun Keltanokkabileistä, Pääkaupunkiseudun Fuksiaisista, Kuopion Kastajaisista ja Jyväskylän Tursajaisista!

Turku & Keltanokkabileet 10.9.
Keltanokkabileet ovat kaikille Turun ammattikorkeakouluille tarkoitetut yhteiset fuksiaiset ja ne sujuivat todella mukavasti :) Tänä vuonna teemana oli Sarjakuvat ja olikin hienoa nähdä, kuinka paljon kaikki olivat nähneet pukujensa eteen vaivaa. Meidän tutorit pitivät yhtä rastia, joka oli viestijuoksun tapainen rata, jossa kuljetettiin ilmapalloa jalkojen välissä. Kaikilla osallistujilla oli todella hyvä fiilis ja uudet opiskelijat panostivat suorituksiinsa tosissaan.

Sarjakuvahahmot valtasivat Turun!

Pääkaupunkiseutu & Fuksiaiset 11.9.
Kauniaisten ja Nurmijärven tutorit järjestivät yhteistyössä pääkaupunkiseudun fuksiaiset, joissa tällä kertaa teemana oli Supersankarit Humakissa. Fuksiaisten hassunhauskoille rasteille osallistuikin niin kissanaisia kuin supermiehiäkin. Fuksiaisiin suunniteltiin myös oma haalarimerkki, jotta osallistujille jäi pysyvä muisto supersankari-illasta. Tunnelma oli katossa, sää mahtava ja niin uudet opiskelijat kuin tutoritkin nauttivat illasta. Tutorit saivatkin paljon kiitosta hyvin järjestetyistä fuksiaisista. :)

Fuksiaissa näkyi paljon punaisia haalareita ja supersankareita.

Kuopio & Kastajaiset 11.9.
Kuopiossa kastettiin uudet opiskelijat teemalla ”-arit”. Tämä tarkoitti sitä, että uudet opiskelijat saivat päästää luovuuden valloilleen ja ryhminä oli muun muassa ”motskarit”, ”kalsarit” ja ”jumpparit”. Kastajaiset alkoivat kampukselta joukkuekilpailujen merkeissä ja jatkuivat Kuopion keskustassa erilaisilla rasteilla. Kastajaisissa päästiin tanssimaan ja pelaamaan vaahtokarkki-Aliasta. Tapahtumasta jäi kaikille hyvä mieli ja loppuillasta palkittiin vielä esimerkiksi parhaimpia heittäytyjiä ja pukeutujia. :)

"-arit"-teema pisti luovuuden valloilleen ja sai osan Kuopion Humakeista muuttumaan telkkareiksi! 

Jyväskylä & Tursajaiset 17.9. 
Jyväskylän perinteiset Tursajaiset järjestettiin yhdessä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Teemana Tursajaisissa oli tänä vuonna sirkus, joten upeaa pukuloistoa nähtiin sirkustirehtööristä erilaisiin sirkuseläimiin.  Sateisesta säästä huolimatta osanottajamäärä rastikierrokselle oli suuri niin Jamkin kuin Humakkilaistenkin puolesta. Rasteilla nähtiin muun muassa erilaisia sirkustemppuja teeman mukaisesti. Tursajaiset sujuivat hyvin ja osallistujilla oli hauskaa. :)

Punaiset haalarit valtasivat myös Jyväskylän. Mistäköhän sirkuksesta nämä eläimet ovat karanneet...?


Kyllä meistä Humakkilaisista on kaikkeen – näköjään vaikka jopa supersankareiksi!

Tsemppiä kaikille syksyn opintoihin ja muistakaa hakea mukaan HUMAKOn toimintaan ;)


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

- Tutorvastaava Tiia

ps. tässä vielä tunnelmat viime vuodelta kun olin vielä itse järjestämässä fuksiaisia

Käärmenainen kissaeläintensä kanssa :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti