maanantai 21. syyskuuta 2015

Alehintoja opiskelijakortilla - kohteena Savon helmi eli Kuopio!

Reipas vuosi sitten postiluukustani tipahti kirje, jossa minut toivotettiin tervetulleeksi aloittamaan opinnot Humakissa. Tämä tarkoittaisi useita muutoksia elämään, mutta vuosia töissä olleena iloitsin erityisesti siitä, että saisin taas opiskelijakortin. Onko oikeesti parempaa? 

Matkustan kesällä paljon kotimaassa ja tällä kertaa tieni vie Kuopioon. Matkustaessa tärkeimpänä opiskelijaetuna pidetään usein juna- ja bussilipuista saatavaa alennusta, mutta Frankin opiskelijakortilla alennusta voi saada lukuisista muistakin paikoista. Kuinkakohan monesta paikasta voisin saada opiskelijakortillani alennusta Kuopiossa?

Frankin sivut aukeavat helposti puhelimen nettiselaimessa. Kirjoitan hakukenttään Kuopio ja saan vaikka kuinka paljon hyviä opiskelijaetuja. Partureihin, kampaamoihin, kahviloihin, lounaspaikkohin, liikuntapalveluihin, elokuviin ja vaikka minne. Savonmaalle päästäkseni olen tietenkin jo hyödyntänyt opiskelijakorttiani ostamalla opiskelijahintaisen junalipun.

Säästö se on pienempikin säästö! Latesta tuli 10% alennus opiskelijakortilla
Kiinnitän huomioni listasta löytyvään kahvila-konditoria Houkutukseen, hei sieltähän sukulaiset ostavat usein mitä ihanimpia herkkuja! Ja sieltäkin saan opiskelijakortilla alennuksen erikoiskahveista, joten tässäpä hyvä syy poiketa sinne. Kauppakeskus Aapelissa shoppailessani huomaan, että myös Freda cafe&lunch tarjoaa opiskelijakorttia näyttämällä -10% alennuksen heidän kaikista tuotteistaan. Aika mukava säästö opiskelijan laihaan lompakkoon ja kappas, Cafe Valkeasta saa muuten saman alennuksen!

Kuopion reissulla suuntaamme tietenkin myös sisävesiristeilylle. Aurinkoisena kesäpäivänä on ihanaa katsella Kallaveen kauniita maisemia laivan kannelta. Opiskelijakorttia näyttämällä saan nauttia tästäkin lystistä hieman edullisemmin.

Vaikka Frankin sivuilla on mainittu lukuisia alennuksia, eivät ne suinkaan lopu siihen. Kannattaa aina muistaa kysyä, josko siitä ihanasta kahvilasta, ravintolasta tai vaikkapa kenkäkaupasta saisi opiskelijakortilla alennusta, saatat vaikka joutua yllättymään positiivisesti.  

Loma on lopussa ja on aika palata kotiin. Seison bussiasemalla, edessä on pitkä kotimatka ja mieleni tekee kahvia. Kipaisen nopeasti bussiasemalla sijaitsevaan R-kioskiin. Sanon ottavani yhden kahvin ja näytän opiskelijakorttia, sillä tiedän että R-kioskeista kautta maan saa kahvin opiskelijakortilla hintaan 1,50€.

Opiskelijakorttia näyttämällä säästin jälleen euron!

Lisää Frankin opiskelijaeduista voit lukea osoitteesta https://frank.fi/fi/

Ihanaa syksyn alkua kaikille :)

- Jaostovastaava Jenna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti