perjantai 4. syyskuuta 2015

Esittelyssä viestintäsihteeri Suvi!

Tervehdys kaikille!

Olen Suvi  ja olen työskennellyt HUMAKOssa huhtikuusta asti viestintäsihteerinä. Ajattelin esitellä nyt itseni teille. Olen viestinnän ja kulttuurituotannon ammattilainen Turusta ja vapaa-ajalla nautin eniten kaikenlaisen kulttuurin kuluttamisesta. Työmatkani lähentelevät viittä tuntia per työpäivä ja vaatteistani löytyy usein kissankarvoja.


Näiden seikkojen lisäksi minulla on hiukan kokemusta opiskelijakunnista. Oma tutorvastaavan tausta auttaa hieman ymmärtämään mitä HUMAKOn toimintaan kuuluu, mutta vasta nyt viestintäsihteerinä olen saanut kokonaiskuvan siitä miten monipuolinen ja merkittävä toimija opiskelijakunta on opiskelijan elämässä. Puhun nyt myös toukokuussa valmistuneena kulttuurituottajana ja vannoutuneena opiskelijaetujen hyödyntäjänä.

HUMAKOssa työskentely on ehdottomasti vastannut odotuksiani. Viestintäsihteerin
tehtävään pyrkiessäni toivoin pääseväni osaksi mielekästä ja rentoa työyhteisöä, ja näin
tosiaan kävikin. Työpäivät opiskelijakunnan viestinnän parissa kuluvat hurjaa vauhtia, kuten mukavina hetkinä aina. Tämän työpaikan viihtyvyys saa unohtamaan jatkuvan Turku-Helsinki-Turku -bussimatkailun haitat.

Nyt juuri valmistuneena opiskelijana jään kaipaamaan ehdottomasti opiskelijahintaisia ruokailuja, prosenttialennuksia sieltä ja täältä sekä yleisesti opiskelijaelämää. Nyt opiskelusta työelämään, sekä tuottajana että viestinnän ammattilaisena, siirtyminen tuntuu isolta harppaukselta, mutta tässä työyhteisössä se on tuntunut hyvinkin pehmeältä laskulta. Päivittäisviestinnän ja jäsenpalvelun merkeissä kuluvien työpäivien ohella saatan myös piipahtaa kampuksella, kuten esimerkiksi HUMAKO-kiertueen merkeissä!

Lopuksi tärkeä viesti opiskelijoille: suosittelen ottamaan opiskelijaeduista kaiken irti! HUMAKOn jäsenenä saat kaikki mahdolliset edut käyttöösi ja pääset nauttimaan opiskelijaelämästä täysillä. Ja lisäksi tietenkin oikein hyvää syksyn alkua uusille opiskelijoille sekä opiskelujaan jatkaville! Nähdään toimistolla!

Suvi Torikka
viestintäsihteeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti