torstai 30. tammikuuta 2014

Hallituksen tapahtuma- ja kulttuurivastaava 2014, Jenny Riikonen, esittäytyy

Viimeisimpiä hallitusesittelyitä viedään! Tässä teitä tervehtii tapahtuma- ja kulttuurivastaava Jenny Riikonen.

Heipähei vain kaikille!

Nimeni on Jenny Riikonen ja toimin tänä vuonna HUMAKOn tapahtuma- ja kulttuurivastaavana. Ikää minulla on 20 vuotta ja olen kotoisin Savon sydämestä, Kuopiosta. Harrastuksia minulla on monenlaista, mutta tällä hetkellä olen keskittynyt enimmäkseen leipomiseen ja origamien taitteluun. Matemaattiset yhtälöt ja biologia ovat jääneet koulun alettua vähemmälle ajanpuutteen vuoksi.
Sain viime vuonna käteeni kolmet paperit toiselta asteelta.

Ammattikoulussa suoritin hotelli- ja ravintola-alan koulutusohjelman. Siellä toimin 2 vuotta opiskelijakunnan hallituksen sihteerinä ja 2 vuotta puheenjohtajana. Aikatauluni oli täynnä kokouksissa istumista, hallitustoimia ja erilaisten teemapäivien järjestämistä. Ystäväni vinkkasi minulle Humakista ja yhteisöpedagogin ammatista. Luin ammatin kuvauksen ja päädyin yhdeksi Humakilaisista. Vaan eipä mennyt ravintola-alankaan koulutus hukkaan, sillä koulun ohella teen töitä ravintola-alalla.

Hain HUMAKOn hallitukseen, koska halusin jatkaa hallitusuraani ammattikoulun jälkeen. Ensin hieman epäröin, miten saisin hallitustoimet mahdutettua tiukkoihin aikatauluihini töiden ja koulun ohelle, mutta päätin hakea joka tapauksessa. Ja pakko sanoa, että todella sujuvasti sain ujutettua hallituksen suunnittelupäivät ja muut toimet kalenteriin.
Tänä vuonna vaikutan HUMAKOssa etenkin tapahtumasektorilla. Maaliskuussa on tulossa Talven ihme –tapahtuma, jota odotan jo innoissani! Toivon näkeväni Jämsässä Humakilaisia mahdollisimman monelta kampukselta. Edessä on monta kiireen täyteistä viikkoa tapahtuman suunnittelun kanssa. Ja kohta pitäisi jo alkaa työstää toukokuunkin tapahtumaa.

HUMAKOn toiminnalle on tärkeää tällä hetkellä saada lisää innokkaita toimijoita. Me teemme tätä työtä opiskelijoita varten ja kannustankin kaikkia liittymään toimintaan mukaan, jos tilaisuuksia tulee! HUMAKOn toimintaa pitäisi myös saada näkyvämmäksi opiskelijoiden suuntaan ja vastavuoroisesti haluamme kuulla, kuinka opiskelijoilla oikeasti menee eri kampuksilla.

Terveisin,
Jenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti