keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Hallituksen sosiaalipoliittinen vastaava 2014, Salla Paavilainen, esittäytyy

Lähtölaukaus on nyt takanapäin ja on aika jatkaa  hallituksen esittelyjä! Nyt meille itsestään kertoo tämän vuoden sopo, Salla Paavilainen.
Hellou!

Olen Salla Paavilainen, 22-vuotias ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Nurmijärven kampukselta. Ennen Humakiin pääsyä opiskelin Helsingin avoimessa yliopistossa yhteiskuntapolitiikkaa ja politiikan tutkimusta.  Yhteisöpedagogiopinnot ovat alusta alkaen tuntuneet todella omilta, ja mahtavaa, että vapaa-aikakin täyttyy nyt mielettömän kiinnostavalla toiminnalla.
Koulun ohessa käyn töissä muutamassa työpaikassa, harrastan ryhmäliikuntaa laidasta laitaan sekä luen kaiken mahdollisen mitä saan käsiini. Aloitan ensi viikolla myös ensimmäisen alan harjoittelun Nyyti Ry:ssä.

Minulle oli heti kouluun pääsystäni kuultuani selvää, että haen mukaan myös opiskelijakunnan hallitukseen. Ja heti hallitushaun käynnistyttyä oli minulle myös selvää, että haluan juuri sosiaalipoliittiseksi vastaavaksi. Juuri hyvinvointi- ja elämänhallintakysymykset koen omaksi vahvuudekseni. Edustan opiskelijoita myös seuraavissa Humakin työryhmissä: järjestötyön toimialaryhmä, opiskelijapalveluiden kehittämisryhmä, tutkintolautakunta sekä opintotukilautakunta.

Odotan tätä vuotta innolla. Uusia ihmisiä, uutta tietoa ja uusia kokemuksia. Uskon, että tällä hallituksella ja tiiviillä yhteistyöllä muiden opiskelijakuntien kanssa, HUMAKO pystyy kehittämään toimintaansa entistäkin kattavammaksi ja vaikuttavammaksi.
Toivottavasti en kuitenkaan uppoa täysin opkutoiminnan syövereihin, vaan nyt ensimmäisen vuoden aikana tehdä myös lyhyen työharjoittelun ulkomailla.

Minulle ei riitä, että kerrotaan mitä, vaan pitää myös kertoa miksi, milloin, missä ja ketkä. Olenkin luonteeltani hyvin utelias, ja pureudun yhtä innolla niin vaikkapa modernin fysiikan säieteoriaan kuin lattialta löytämääni etäisesti syötävää muistuttavaan könttiin. Toivottavasti pääsen tällä (tyhmän)rohkealla uteliaisuudella tarttumaan myös opiskelijapolitiikan asioihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti