tiistai 3. tammikuuta 2017

Hallituksen tutorvastaava 2017: Essi Pesonen

Moikka! Olen Essi Pesonen, ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Kuopiosta ja nyt hallituksen uusi tutorvastaava.

Päädyin Kuopioon, savolaisten pääkaupunkiin, opiskelemaan yhteisöpedagogiksi parin mutkan kautta, mutta voin kertoa, että olen nauttinut täysillä opiskelusta supersosiaalisten savolaisten kanssa. Syyslukukausi oli opiskelun täyteinen ja tuhansia ideoita sekä ajatuksia herättävä.

 
Minulla oli ajatuksena heti opintojen alussa, että hakisin tutoriksi, koska kokemusta kyseisestä toiminnasta on edellisistä opinnoistani. Pääsin kuin pääsinkin tutoriksi. Syksyn tutorkoulutuksessa heräsi kuitenkin ajatus siitä, että pitäisikö hakea hallitukseen. Seurasin, kun sen hetkisen hallituksen tutorvastaava veti koulutusta ja samalla heräsi itselle ajatus, että olisi hienoa olla samassa hommassa vuoden päästä. Tutorkoulutuksen jälkeen mietin vielä hetken ja päätin, että haen hallitukseen. Päätös hallitukseen hakemisesta kannatti, koska ovet avautuivat huikeaan hallitus porukkaan!

HUMAKOssa haluan päästä pitämään yllä tällä hetkellä jo hyvin toimivaa tutortoimintaa sekä kehittämään niitä kohtia, jotka kehittämistä vaativat. Pääpanoksenani on tutoreiden tukeminen kampuksilla ja innostaminen toimintaan, koska meillä jokaisella on niitä hetkiä kun kouluhommat painaa päälle ja tuntuu, että voimat ovat lopussa. Haluan myös nähdä tutoreiden ja jaoston välisen yhteistyön, koska jos kampuksella on kaksi toimivaa paikallistoimintaa, niin olisi upeaa, että yhteistyö olisi mahdollista. Tarkoituksena on myös tiedottaa kanssa opiskelijoille paremmin HUMAKOn toiminnasta!

Uskon, että tämä vuosi on itselleen oppimisen vuosi monessa kohtaa! Olen varmasti vuoden lopussa monta kokemusta, ajatusta ja ystävää rikkaampana. Olen varma, että tästä vuodesta tulee mahtava, etenkin kun jaksaa tiukimmillakin hetkillä pitää sen kuuluisan positiivisen ajatuksen yllä! Parasta on myös, että itse tietää sen, että hallitus tovereista ja kampuksella olevista kavereista saa tukea hetkenä kun hetkenä.

Loppuun haluan toivottaa kaikille huikeaa vuotta ja paljon voimia tuleviin opintoihin! Muistakaa arvon opiskelijatoverit, myös nauttia elämästä, vaikka meidän kaikkien tuntema opiskelustressi painaa aika ajoin päälle!


Energisin terveisin,

Essi Pesonen.
HUMAKOn hallituksen tutorvastaava 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti