tiistai 10. tammikuuta 2017

Oletko sinä etsimämme viestintävastaava


HUMAKOn hallitus etsii joukkoonsa viestintävastaavaa. Olisitko sinä etsimämme henkilö? Onko sydäntäsi lähellä ymmärrettävästi kirjoitetut tekstit tai visuaalisesti houkuttelevat kokonaisuudet? Tai olisiko sinulla ajatuksia siitä, mistä ja miten HUMAKOn pitäisi viestiä?

Viestintävastaava HUMAKOssa vastaa viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Viestintävastaavan tehtävä vuonna 2017 keskittyy voimakkaasti sisällön kehittämiseen, siihen että viestitään oikeista asioista sellaisia kanavia pitkin joissa ne tavoittavat kohderyhmänsä. HumakPron poistuessa käytöstä, on aika ottaa korvaava palvelu käyttöön ja luoda siitä yksi HUMAKOn viestinnän pääkanavista.

Vuoden 2015 viestintävastaava Heidi Saarinen kertoo vuodestaan näin: "Vaikka olin silloin vielä aika kokematon, niin ajattelin, että mun kannattaa hakea hallitukseen viestintävastaavaksi, koska just sitä kautta pääsen kokeilemaan taitojani järjestöviestinnän parissa sellaisessa kannustavassa ympäristössä. Pääsinkin oppimaan suunnittelusta lähtien miten hommat toimii, ja juuri tehtävien monipuolisuus innosti ja motivoi! Se vuosi oli todella arvokas kokemus, käsitys omista vahvuuksista ja luotto omaan osaamiseen kasvoi, sain enemmän kuin osasin kuvitellakaan!"


HUMAKOn hallitus työskentelee tiimeissä ja viestintävastaava on osa palvelutiimiä. Palvelutiimiä vetää HUMAKOn viestinnän ja palveluiden asiantuntija Suvi Torikka ja tiimissä on mukana varapuheenjohtaja Gurmann Saini ja liikuntavastaava Eena Kero. (klikkaamalla Eena ja Gurmannin nimeä, pääset lukemaan heidän blogiesittelyt, Suviin taas voit tutustua tarkemmin täällä). Palvelutiimi palaveeraa muutaman viikon välein, jolloin keskustellaan sektorikohtaisista kuulumisista ja suunnitellaan tulevaa. Palaverit tapahtuvat pääsääntöisesti verkon välityksellä.

Toivomme tiimiimme mukavaa, innokasta ihmistä, joka on halukas toimimaan ja oppimaan uutta viestinnän parissa. Näin hakuvaiheessa on hyvä muistaa, ettei kenenkään tarvitse olla seppä syntyessään. Mitään ei tarvitse osata valmiiksi, vaan vuosi HUMAKOn hallituksessa on matka, jonka varrella pääsee tekemään, näkemään ja kokemaan, sekä mikä tärkeintä, myös oppimaan hallitustoiminnasta ja omasta sektorista. HUMAKOssa opiskelija pääsee oppimaan opiskelijakuntatoimintaa, verkostoitumaan ja vaikuttamaan.

Jos oppiminen ja itsensä kehittäminen viestinnän parissa kiinnostaa, niin toivomme, että juuri Sinä haet osaksi uutta hallitustamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti