lauantai 31. joulukuuta 2016

Hallituksen koulutus- ja sosiaalipoliittinen vastaava 2017: Mikko Koivisto

Olen Mikko Koivisto, ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogi opiskelija Jyväskylästä. Toimin tänä vuonna HUMAKOn hallituksen jäsenenä, vastuullani edunvalvonta.


Hain HUMAKOon koska halusin jotain normaalin opiskelun lisäksi. Olen aiemminkin ollut hallitus toiminnassa mukana, mm. lukion opiskelijakunnassa, sekä Jyväskylän Nuva-hallituksessa. Näiden kokemuksien vuoksi tuntu tosi luentavalta hakea myös HUMAKOn hallitukseen.

Suurin osa vapaa-ajastani menee kavereiden kanssa touhuamiseen. Kaikenlaiset pelit ovat mieleeni ja kesäisin tulee myös harrastettua longbordausta.

Hallitus toiminnassa pidän erityisesti siitä, että saan olla aina ajantasalla mitä koulussani tapahtuu ja tiedottaa siitä opiskelijoita. Se on hieno tunne, kun saa olla vaikuttamassa asioihin ja nähdä sen työn tuoman muutoksen.

Odotan kauttani innolla. Odotan hallitusvuodeltani kokemuksia järjestötyöstä. Odotan myös innolla uusiin ihmisiin tutustumista ja uusien tuttavuuksien saamista, sekä tietysti hauskoja ja toiminnallisia aikoja!

Haluan että vuoteni jälkeen saan kokea saman onnistuneisuuden tunteen, minkä edellinen hallitus näytti meille, astuessaan syrjään uusien ideoitten tieltä.

Hyvää uutta vuotta toivottaen,

Mikko Koivisto,
HUMAKOn hallituksen 2017 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti