keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Kiitos ja kummarrus, estradi on teidän!

Nytkö se alkaisi olla pikkuhiljaa taputeltuna tämä vuosi? Torstaina ja perjantaina oli vanhalle hallitukselle viimeinen kerta kun tapasimme näin virallisissa merkeissä. Tämä vuosi on ollut huikea meille kaikille ja olemme jaksaneet hyvin tehdä työmme ja saaneet asioita aikaan. Viimeistään se kokemus konkretisoitui, kun pääsimme perehdyttämään uusia hallituslaisia siihen, mitä se HUMAKOn hallituksessa toimiminen oikein tarkoittaa.

Vielä koko porukka koolla - yhdessä käytiin läpi mitä
suunnitelmia tulevalle vuodelle onkaan luvassa!

Tämän paripäiväisen kohokohtia olivat tietenki joululahjat, sektorien speed dating ja se hetki, kun pääsi perehdyttämään oman rakkaan vastuualueensa uudelle toimijalle. Yksi silmiä avaavimmista hetkistä viikonlopussa oli se, kun sektori speed datingin aikana käydessä läpi asioita, mitä tänä vuonna on aikaan saanut, tajusin että hei, omat henkilökohtaiset tavoitteenihan ovat tänä vuonna aika hyvin täyttyneet! Minun tärkein tavoitteeni koulutuspolitiikan sektorillani oli päästä vaikuttamaan siihen, että Humakin kampuksilla olisi yhdenmukaisempia toimintatapoja opintojen suorittamisen suhteen. Ja siinähän onnistuttiin mm. päivittämälllä AHOT-käsikirjaa ja tekemällä ohjeistus HUMAKOn aktiivitoiminnan opinnollistamiseen. Nämä molemmat asiat helpottaa opiskelijoiden arkea eikä turhaa päällekkäistä työtä tarvitse tehdä niin paljoa. 

On mahtavaa nähdä, että vuosi vuodelta HUMAKOn hallitukseen tulee innokkaita ja fiksuja opiskelijoita, joilla on kova halu kehittää meidän kouluamme ja HUMAKOa eteenpäin. Erittäin tyytyväisenä ja luottavaisin mielin jätän Ronjan harteille koulutuspolitiikan ja Päiville työryhmätoiminnan ja sosiaalipolitiikan. Näiltä naisilta voin odottaa suuria. (Ei paineita) Myös koko uusi hallitus vaikutti todella motivoituneelta ja pätevältä. Me ollaan saatu oikeesti todella hyvä tiimi ens vuodeks, ei voi ko ilolla kattoo minkälaista porukkaa Jenna pääsee ens vuonna johtamaan! ;)

Hallituksen puheenjohtajat vuosimallia 2015 & 2016!

Joululahjat ovat aina mukavia, mutta näiden lahjojen jakotilaisuus oli kyllä siitä tunteikkaammasta päästä. Kyllähän siinä vähän silmäkulmat kostuivat, kun jokaista hallituksen jäsentä muistettiin siinä kauniilla sanoilla ja kaiken lisäksi vielä sanoilla, joiden takana pystyi jokainen meistä seisomaan. Tai sitten kun ojensimme meijän mahtavalla toiminnanjohtajalla Mariannalle joululahjan! Noh miten sen nyt sanos, ikävä jää ihan suunnaton Mariannan kanssa työskentelyä.  Tämä vuosi ja meijän porukka on ollut ihan uskomattoman ahkeraa ja tunnollista, me ollaan pystytty sopeutumaan mielettömän hyvin muutoksiin ilman, että se olisi vaikuttanut meidän toimintakykyyn tai ryhmähenkeen. Nyt tätä blogiteksiä junassa kohti Äkäslompoloa kirjoittaen minut valtaa haikeus HUMAKOa ja koko opiskelijakuntatoimintaa kohtaan. Tämä on viimeinen jäähyväiseni tälle kentälle ja on aika siirtää vastuu uusille, entistä eheämmille toimijoille. Kiitos nam, elämä olisi ollut synkempää ilman tätä vuotta! <3

Koulutuspoliittinen, sosiaalipoliittinen ja työryhmävastaava Juulia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti