maanantai 14. joulukuuta 2015

Edustajiston varapuheenjohtaja 2016: Matti Mannonen

Matti "Masa" Mannonen
- edustajiston varapuheenjohtaja 2016
Moikka moi! Meitsi on Mannosen Matti, kolmannen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija TKI-keskus Ilkasta ja toimin edustajiston varapuheenjohtajana vuonna 2016. Lähes koko ikäni, neljää ensimmäistä Iso-Britannian vuotta lukuunottamatta, oon asunu Helsingissä. Tällä hetkellä pidän majaa metroradan varrella Herttoniemessä. Vaikka jalat on vankasti etelässä, olen suuri Etelä-Savo-fani. Kun mua ei löydä koululta, niin kannattaa etsiä metsästä, sillä harrastan aktiivisesti partiota ja välillä tulee myös kartan kanssa siellä juostua.

Lähdin HUMAKOn toimintaan vasta nyt syksyllä. Pieni kiinnostus toimintaa kohtaan on ollut jo aikaisemmin, mutta nyt viimein toiminnassa mukana olevat tyypit sai mut houkuteltua messiin. Vaikka kaikki tapahtui aika nopealla tempolla, olen koko ajan entistäkin vakuuttuneempi siitä, että valinta on ollut oikea!

Vaikuttaminen, muiden ohjaaminen ja tukeminen on aina ollut lähellä sydäntä ja toivon, että pystyn näitä hyödyntämään edustajistoa Sallan (tulevan puheenjohtajan) kanssa luotsatessa. Vuonna 2016 haluan erityisesti panostaa Humakin työryhmissä toimimiseen, edustajiston  ja paikallisjaostojen näkyvyyteen sekä niiden vaikutusmahdollisuuksiin.

Ai, et tiedä, mikä edustajisto tai jaosto on? NO NIINPÄ! Näiden lisäksi myös poliittisen ohjelman tekeminen täytyy saada näkyväksi HUMAKOn toiminnassa, sillä se määrittelee vahvasti opiskelijakuntamme seuraavien vuosien edunvalvontaa.

Vuosi 2016 tulee olemaan tapahtumarikas ja hieno! HUMAKOlla on kasassa huippu edustajisto ja hallitus, joten odotan erityisesti, että pääsen pohtimaan ja suunnittelemaan yhdessä kaikkia edunvalvonnallisia linjanvetoja ja tekemään toiminnasta entistäkin näkyvämpää. Me edustajistossa olevat ja hallitustoimijat ei pystytä kuitenkaan keskenään tekemään kaikkea! Mukaan tarvitaan koko ajan uusia aktiivisia toimijoita ja ylipäätään koulumme tarvitsee opiskelija-aktiivisuutta. Haastakaa, keskustelkaa, kritisoikaa ja antakaa palautetta! Me opiskelijat ollaan se koulun tärkein palanen.

Ollaan aktiivisia kursseilla ja tehdään kaikkea siistiä opiskeluiden ohella! Opiskeluaika on elämän opettavaisinta aikaa, joten otetaan siitä kaikki irti!

Kaimaani lainaten:“Huominen on aina tulevaisuutta”.

- Matti “Masa” Mannonen
  Edustajiston varapuheenjohtaja 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti