keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Edustajiston puheenjohtaja 2016: Salla Paavilainen

Salla Paavilainen
- edustajiston puheenjohtaja 2016
Olen Salla Paavilainen, kolmannen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Helsingin TKI-Ilkasta. HUMAKOn toiminnassa olen ollut mukana opintojen alusta lähtien, ensimmäisenä vuonna hallituksen jäsenenä, toisena vuonna hallituksen puheenjohtajana ja nyt kolmantena vuotena toimin edustajiston puheenjohtajana. Mukaan lähdin halusta ja innosta tietää ja vaikuttaa! Opiskelijakuntatoiminta onkin antanut minulle paljon, uusia ystäviä, kokemuksia ja tietoa. Siksi haluan olla mukana vielä vuoden!

Vuonna 2016 haluan kehittää edustajistotoimintaa aktiivisemmaksi, ja selkeyttää edustajiston roolia HUMAKOn toiminnassa. Edustajisto on parhaimmillaan loistava keskustelun paikka, jossa tehdään opiskelijakunnan tärkeimmät päätökset! Tämän lisäksi haluan parhaani mukaan ja kokemukseni avulla tukea uutta puheenjohtajistoa ja hallitusta, jotta he voivat tehdä parasta mahdollista työtä kaikkien opiskelijoiden eteen.

Tältä vuodelta odotan erityisesti HUMAKOn poliittisen ohjelman laatimista. Yksi tärkeimmistä syistä, joiden takia HUMAKOn toiminnassa olen mukana, on juuri politiikka ja opiskelijan edun ajaminen. Kun poliittista ohjelmaa tehdään, päästään pohtimaan sitä, mikä on juuri humakkilaisten opiskelijoiden etu! Tämän takia odotan innolla poliittisista teemoista keskustelua niin poliittista ohjelmaa valmistelevassa työryhmässä, kuin edustajistossakin.

Vuodelta 2016 odotan myös kovasti sitä, miten paikalliseen jaosto- ja tutortoimintaan panostaminen näkyy jokaisen Humakin opiskelijan arjessa! Edunvalvonnan lisäksi HUMAKOn on tärkeää edistää opiskelijoiden yhteisöllisyyttä ja mahdollistaa erilaisten tapahtumien ja bileiden järjestäminen. Terveiseni kaikille opiskelijoille onkin, että nauttikaa opiskeluajoista ja osallistukaa aktiivisesti opiskelijaelämään! HUMAKOn kautta pääsee mukaan monenlaiseen aktiivitoimintaan, ja ne ovatkin loistavia paikkoja ottaa kaikki irti opiskeluajoista. Mukana voi olla aktiivitoiminnan lisäksi monella tavalla, lähtien siitä, että antaa HUMAKOn ja Humakin toiminnasta palautetta, jotta voimme olla entistä parempi opiskelijakunta meidän opiskelijoille!

Joten, näillä fiiliksillä kohti vuotta 2016!

Terveisin

Salla Paavilainen
Edustajiston puheenjohtaja 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti