maanantai 28. joulukuuta 2015

Hallituksen viestintävastaava 2016: Jenna Simontaival

Jenna Simontaival
- hallituksen viestintävastaava 2016
Morjensta! Kirjoituksen takana on Jenna Simontaival, 95-vuosimallia oleva poroemäntä Sodankylän erämaasta, joka nykyisin opiskelee Jyväskylässä 1. vuotta yhteisöpedagogiopiskelijana.

Minun tieni Humakiin alkoi partiojohtajan peruskurssilla viime syksynä, kun ystäväni kertoi minun sopivan yhteisöpedagogiksi. Näinpä pienien Google-hakujen jälkeen päätin kokeilla tuuriani päästä opiskelemaan…ja täällähän sitä nyt ollaan!

Miksikö lähdin HUMAKOon?
Koska tutorkoulutuksessa minua ”ahdisteltiin” asiaan liittyen? :’D No ei vaines! Koulutuksessa puhuttiin hyvin inspiroivasti toiminnasta ja partio- ja 4h-taustojeni vuoksi päätin kokeilla hakea toimintaan mukaan. Lisäkipinän antoi kampuksemme lehtori, joka kertoi, ettei Jyväskylä ole ollut edustettuna hirveän useasti hallituksessa.

Ilmoitin jo koulutuksen alussa olevani ”Jokeri-kortti”, minulle ei ollut muodostunut mitään vahvaa kiinnostusta mihinkään tiettyyn vastuualueeseen, vaan kaikki kiinnostivat! Ja yllättäen minulle napsahti viestintävastaavan homma. Tämän lisäksi toimin myös Kuopion kampuksen toisena kummina.

Viestintävastaavana haluan vaikuttaa HUMAKOn näkyvyyteen tulevana vuonna. Itse en liiemmin ollut kuullut mitään HUMAKOsta kampuksellani, vasta tutorkoulutuksessa kuulin oikeastaan kunnolla toiminnasta. Olen vasta muutaman viikon sisäistänyt HUMAKOn toimintaa, mutta jo nyt osaan sanoa, kuinka hienoa hommaa tämä on! Ja uskon, että moni olisi kiinnostunut toiminnasta, jos vain saisi tietoa enemmän ja helpommin lähestyttävänä. Tähän haluan myös vaikuttaa tulevana hallitusvuonna.

Odotan ensi vuodelta paljon haasteita, onnistumisia, itkuja, nauruja ja kokemuksia. Meillä on huikea tiimi aloittamassa, enkä malta odottaa pääsyä hommiin, vaikka varmasti tulee se väsykin koettua… mutta sitä varten en ole yksin hallituksessa!

Pitäiskö tässä vielä terveisiä kertoa… Varautukaahan HUMAKOn jäsenet! Me alamme vauhdilla hommiin ensi vuoden alussa, emmekä pysähdy ennen vuoden loppua…ainakaan mie en! Sellasta se on, ku päästätte lappilaisen mukaan tälläsiin hommiin! :D

- Jenna Simontaival
Hallituksen viestintävastaava 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti