maanantai 21. joulukuuta 2015

Hallituksen varapuheenjohtaja 2016: Juuso Tuulinen

Juuso Tuulinen
- hallituksen varapuheenjohtja 2016
Olen Juuso Tuulinen, ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Jyväskylästä, ja toimin vuonna 2016 HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtajana.

Hain HUMAKOn toimintaan mukaan siksi, että minua kiinnostaa vaikuttaminen, edunvalvonta ja järjestötyö. Lisäksi haluan olla vaikuttamassa kaikkien Humakin opiskelijoiden asioihin.

Ensi vuonna HUMAKOssa vastaan HUMAKOn poliittisen ohjelman luomisesta hallituksen varapuheenjohtajana toimimisen lisäksi.

En voi oikein sanoa odottavani ensi vuodelta mitään, koska suunnittelen elämäni päivä tai viikko kerrallaan. Mutta pyrin siihen, että HUMAKOn toiminta lähestyisi kaikkia opiskelijoita ensi vuonna, ja jokainen opiskelija tietäisi mitä HUMAKOssa tapahtuu.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi hakeminen tapahtui todella lyhyen harkinnan jälkeen, mutta en todellakaan kadu sitä. Pääsen toteuttamaan ensi vuonna asioita, joista olen jo pitkään haaveillut. Lisäksi pääsen verkostoitumaan moniammatillisesti eri korkeakoulujen opiskelijoiden kanssa. En millään malta odottaa ensi vuotta ja sen tuomia elämyksiä, haasteita ja oivalluksia.

Haluan sanoa kaikille HUMAKOn jäsenillä, että pyrin omalla toiminnallani tekemään toiminnasta mahdollisimman läpinäkyvää. Haluan, että kaikki jäsenet tietäisivät mitä HUMAKO tekee ja miksi se on olemassa. Pyrin myös olemaan mahdollisimman helposti lähestyttävä kaikille jäsenille.

- Juuso Tuulinen
  HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtaja 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti