perjantai 18. joulukuuta 2015

Hallituksen puheenjohtaja 2016: Jenna Ojala

Jenna Ojala
- hallituksen puheenjohtaja 2016
Heippa! Olen Jenna Ojala, Nurmijärven kampuksen kasvatti ja 23-vuotias yhteisöpedagogin alku. Viimeiset 1,5 vuotta on mennyt hurjan nopeasti ja pian siirrynkin jo Helsingin TKI-keskukseen järjestötyön suuntautumisopintoihin. Olen espoolaistunut stadilainen, jonka juuret ja sydän ovat Savossa. Minussa onkin savolaista sisua ja periksiantamattomuutta. Onneksi omasta takaa löytyy myös empaattisuutta, iloa ja ainaista optimismia.

Olen toiminut HUMAKOn hallituksessa vuonna 2015 vastuullani jaostotoiminta. Miten sitten ylipäätään päädyin koskaan HUMAKOon? Kaikki alkoi oikeastaan siitä yhdestä maaliskuisesta viestistä, jonka päätteeksi päätin sitten hakea HUMAKOn hallitukseen. Aktiivitoiminta ja uudet haasteet ovat olleet aina mieleeni, joten kun minulta kysyttiin olinko ajatellut hakea mukaan, niin ei tarvinnut kauaa miettiä.

Jaostotoiminta on pian taputeltu osaltani, mutta ei näistä opiskelijakuntahommista malta kadota. Ensi vuonna toiminkin HUMAKOn hallituksen puheenjohtajana. Puheenjohtajana haluan tehdä kaikkien työskentelystä opiskelijakunnassa mukavaa, jotta vuodesta tulisi juuri niin mahtava kuin olen monesti sanonut. Haluan olla helposti lähestyttävä, sellainen kenelle uskaltaa jutella vaikka koulun käytävällä tai laittaa viestiä. Ensi vuonna haluan olla myös vaikuttamassa siihen, että HUMAKO olisi alueellisesti tasavertaisempi eli aidosti kaikkien Humakilaisten opiskelijakunta. Tärkeänä pidän myös sitä, että HUMAKOa kehitettäisiin enemmän opiskelijoidemme näköiseksi.

Matkani aloittelevasta opiskelijakuntatoimijasta tähän päivään on ollut melkoisen vauhdikas, mutta sitäkin antoisampi. Tulevalta vuodelta odotan erityisesti uutta seikkailua, uusien ihmisten tapaamista ja sitä, että saan työskennellä meidän opiskelijoiden parempaa huomista varten.

Haluankin kannustaa teitä kaikkia siellä ruutujen toisella puolen osallistumaan aktiivisesti opiskelijakuntamme toimintaan. Toivon tietenkin, että löydät tiesi aktiivitoimijaksi, mutta ymmärrän, ettei se ole kaikille vaihtoehto. Aktiivisesti voi kuitenkin osallistua myös antamalla palautetta sekä kehitysehdotuksia, tehdään HUMAKOsta yhdessä parempi opiskelijakunta!

Innolla ensi vuotta odottaen,

Jenna Ojala
Hallituksen puheenjohtaja 2016

1 kommentti:

  1. Toivottavasti hallitus aikoo saada uudella kaudella jotain aikaiseksi, muutakin kuin sanojen pyörittelyä paperilla. Kaikkea hyvää

    VastaaPoista