maanantai 16. marraskuuta 2015

Kummit lähellä ja kaukana

Meillä on HUMAKOssa tänä vuonna saatu kummitoiminta aivan uudelle tasolle. Kummit ovat kiertäneet ympäri Suomea Humakin kampuksilla tekemässä tuttavuutta opiskelijoiden kanssa. Nämä käynnit ovat olleet kummeille erittäin tärkeitä ja toivottavasti tekin olette nähneet kumminne iloisen ilmeen kampuksella. Kaikki kummit ovat olleet innoissaan päästessään matkustamaan ja tutustumaan paikallisiin jaostoihin, tutoreihin sekä tietysti kaikkiin muihinkin opiskelijoihin.

Esa kävi Jyväskylässä kummittelemassa HUMAKO-kiertueella

Olen kummivastaavana päässyt tekemään HUMAKOlle kummisuunnitelmaa, jonka avulla rakennetaan pohja sille arkitoiminnalle, jota kummit tekevät. Kun lähdimme aloittelemaan kuluvaa vuotta, teimme tarkoituksenmukaisen päätöksen, että kummit eivät olisi samalta kampukselta, jossa he itse opiskelevat. Päätimme näin siksi, että kummi voisi tuoda mukanaan uutta näkökulmaa siihen arjen toimintaan ja tilaan, jonka kaavoihin hän ei ole vielä kangistunut. Jokainen Humakin yksikkö on erilainen, toimintatavat ovat erilaiset ja tietysti myös henkilöt.

Tiian kummikäynti Turussa keväällä

Tämä vuosi lähestyy loppuaan ja me mietimme nyt jo tulevaa vuotta. Kuten muussakin toiminnassa, myös kummitoiminnassa opiskelijat ovat ne tärkeimmät. Me autamme ja muovaamme kummitoimintaa teidän näköiseksi – jokaisella paikkakunnalla kummitoiminnan ei tarvitse olla samanlaista, vaan sen pitääkin olla räätälöity jokaiselle paikkakunnalle omanlaisekseen. Jos tätä lukiessasi sinulla heräsi ideoita ja toiveita, miten kummi voisi auttaa juuri teidän alueyksikköänne, niin ole toki yhteydessä kummiisi ja kerro hänelle ideastasi. Hän on juuri sinun yhteydenpitokanavasi suoraan HUMAKOn hallitukseen, jossa toteutetaan HUMAKOn päivittäistä toimintaa.

Oman kummisi yhteystiedot löydät HUMAKOn sivuilta!

- Kummivastaava Theo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti