maanantai 9. marraskuuta 2015

Ay ay ay – mikä tunnelma!

HUMAKO oli tänäkin vuonna mukana Kaljaasi-opiskelijaristeilyn järjestelyissä. Allekirjoittanut pääsi vuoden aikana osallistumaan suunnittelupalavereihin ja ylipäätään ensimmäistä kertaa opiskelijaristeilylle (tekemään hommia, mutta kuitenkin!).

Jaa siis mikä on Kaljaasi…?  Kaljaasi on yksi Suomen suurimmista opiskelijaristeilyistä, jota on järjestetty vuodesta 2008 asti. Kaljaasi kulkee Helsingin ja Tukholman välillä, antaen myös mahdollisuuden käydä Tukholmassa maissa. Tänä vuonna Kaljaasi järjestettiin 1.-3.11. Silja Serenadella. Kaljaasilla on aina jokin tietty teema ja tällä kertaa seilasimme Las Vegas -tunnelmissa.

Saatiin maanantaiksi Tukholmaan tosi hyvä keli :)

Mitäs ohjelmaa siellä Kaljaasilla sitten oli?  Siellähän oli vaikka mitä! Limboa, rastikierrosta, darrabingoa, kylpyläbileet, karaokea… Ja kyllähän siellä yksi pari vihittiin epäpyhään Kaljaasi-liittoonkin. Risteilyltä ei menoa ja meininkiä puuttunut! Ensimmäisen illan kruunasi vielä Teflon Brothers. :)

Teflon Brothers ja Ay Ay Ay! 

Järjestimme rastikierroksen tänä vuonna, koska halusimme että mahdollisimman moni pystyy osallistumaan ohjelmaan. Rastikierros toteutettiin Hop on-Hop off- turistikierros -tyyppisesti eli kaikki rastipaikat olivat Las Vegasin nähtävyyksiä. HUMAKO oli pitämässä omaa rastiaan ja rastipaikkana oli Welcome to Las Vegas- kyltti. HUMAKOn rastilla tehtävänä oli muodostaa sana LAS VEGAS kirjain kirjaimelta omaa tyyliä käyttäen ja aikaa tälle annettiin 2 minuuttia. Suurin osa ryhmistä loi kirjaimet oman ryhmän henkilöitä hyödyntäen. Rastilta saatavat pisteet olivat kuitenkin arpaonnen varassa, sillä ryhmät ansaitsivat pelikortteja jokaisesta luodusta kirjaimesta ja ryhmä sai ansaituista korteista muodostaa itselleen pokerikäden, jonka mukaan pisteet annettiin.

Rastikierros alkamassa - HUMAKO odottaa jo ekoja ryhmiä!
HUMAKOn rastin nähtävyytenä oli Las Vegas -kyltti,
 joten pitihän meidän se saada oikeastikin rastille!

Onneksi mulla oli muitakin HUMAKOlaisia mukana, enhän olisi yksin selvinnyt millään! Matkassa oli mukana hallituksesta Juulia ja Heidi sekä edustajistosta Krista. Nää tyypit olivat tosi isoksi avuksi ja meillä oli älyttömän hauskaa yhdessä! :) Mehän oltiin laivan lähtöpäivänä satamassakin hommissa ja päästiin luukun toiselle puolelle jakamaan risteilymatkustajille heidän lippujaan. Sai siinä muutaman tunnin aikana kyllä puhua jonkun verran, kun yli 2000 matkustajaa tuli hakemaan lippujaan! :D

Napattiin Juulian kanssa selfie ennen kuin tuli kauhee ryysis meijän lippuluukulle :D 

Lämmöllä muistelen tätä kokemusta, oli tosi siistiä olla mukana järkkäämässä Kaljaasia!

Mähän sain tälläsen älyttömän siistin crew-passinkin! :)


Kaljaasiterkuin,
Tutorvastaava-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti