maanantai 5. lokakuuta 2015

Treffit Frankin kanssa Turussa

Tarkoituksenani oli kerätä mahdollisimman paljon opiskelija-alennuksia yhden normaalin päiväni aikani.

Let's do this!

Päiväni alkoi pyykkäämisellä, joka ei sinänsä ole normaalia, sillä teen sitä melko harvoin. Pesukoneeni kuitenkin muistutti minua jo ensimmäisestä alennuksesta, jonka sain jo vuosi takaperin kun hain koneeni Ekotorilta. Opiskelijakortilla saa sieltä huimat -20 % kaikista aarteista, jotka ovat olleet toisille turhia.

Treffipäiväni ensimmäisen Frank-vilautuksen pääsin suorittamaan vasta puolilta päivin, kun suuntasin Aurakadun Subwayhin ”aamupalalle”. Nautinkin maukkaan 30 senttisen subin 10 % halvemmalla kuin edessäni oleva herra, jolta ei tuota mahtavaa sinistä korttia löytynyt.

Seuraavaksi päätimme vapaan aamun kunniaksi lähteä päiväleffaan niin kuin kunnon mummot – tai opiskelijat. Valitsimme 14.45 alkavan Aavikkokokeet-elokuvan, sillä ma-pe ennen klo 17 alkavista elokuvista saa Frankin kanssa -30% hinnasta. Mielestäni tämä on erityisen hieno alennus, jota hyödynnetään turhan vähän.

Päiväleffa piristää arkea.

Tietysti ennen leffaa piti käydä kahvilla ja herkuttelemassa, joten valitsimme kohteeksemme Arnoldsin, jossa opiskelija säästää helposti muutaman lantin, sillä kaikista tuotteista tippuu 10 % prosenttia hinnasta.

Leffan jälkeen minun täytyi valitettavasti hoitaa työvelvollisuuksia ja suuntasin kohti HK-Areenaa. On ilo työskennellä paikassa, jossa opiskelijoiden pienempi tulotaso huomioidaan. TPS:n jääkiekkopeleihin opiskelijat pääsevätkin edulliseen 14,50 euron hintaan (norm. 20,50). Nyt kannattaakin tulla katsomaan millainen meininki hallilla on, kun TPS voittaa useammin kuin häviää.

Töistä kiisin suoraan treeneihin Crossfit Eastille. Itse käyn siellä vain kerran viikossa cheerleading-joukkueemme oheistreeneissä, mutta kaverini, joka harrastaa lajia säännöllisesti, säästää 10 euroa kuukaudessa, koska hän muisti liittymisen yhteydessä esitellä opiskelijakorttiaan.

Päivän päätteeksi päätimme vielä kavereideni kanssa ottaa muutaman erän biljardia, joka sopi hyvin päivän teemaan. Aurabiljardin pelit opiskelijalle -20 % sunnuntaista torstaihin!

Kyllä kelpaa olla opiskelija Turussa!

- Edustajiston puheenjohtaja Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti