tiistai 25. elokuuta 2015

HUMAKO-kiertue konkretisoituu...

...kun toimistolla lähdettin tänään pakkaamaan HUMAKO-kiertueelle tavarakasseja!

Järjestelmällisyys on kaiken A ja O

Pakkauksesta vastasi tänään toimistolla vpj-Tyrväinen. Postitimme aamupäivästä mm. sovitushaalareita, uuden opiskelijan oppaita sekä upeita julisteita, jotka mahtava viestintäsihteerimme Suvi oli tehnyt meidän hallituslaisten omituisista piirroksista (eli hienoista luonnoksista). Kohta opiskelut alkaa ja tulet varmasti törmäämään meidän julisteisiin kampuksellasi. Minua ainakin kiinnostaa tietää, mikä oli just sun mielestä paras juliste. Mulla on muutama salainen suosikki, mutta niitä en vielä paljasta. Ehkä törmätään kiertueella, niin voit kysyä, mikä mun suosikki on. :)

Pieni sneak peek siitä, mitä kampuksille on matkalla ;)

No, joka tapauksessa aamupäivän paketointien ja hyvän lounaan jälkeen paketit pääsivät lähtemään toimistolta eri puolille Suomea ja sitten lähdettiin keskittymään kiertuepakkailuihin. Meillä on kiertueella monia rasteja ja kaikkia varten pitää valmistautua, joten kasseja toimistolla on tällä hetkellä noin miljoona. Jokaiselle kampukselle tulee omia kasseja ja sitten on koko kiertueen ajan kiertäviä kasseja, mutta siinä menee nopeesti sekaisin, jos ei ole koko ajan skarppina. Jokaiseen kassiin pitää pistää oikee sisältö ja huh... rupes ajatus (kuten myös tekeminen) hengästyttämään. :)

Jyväskylän oppaat nätisti nipussa

Mutta ei siinä mitään. Nyt on melkein kaikki tavarat jo oikeahkoissa paikoissa, mutta toimistolla jatkuu pakkaamiset vielä koko viikon, jotta me ollaan valmiina tapaamaan teitä sitten kiertueella alkaen Turusta 3.9. ja päättyen Jyväskylään 28.9. Välissä käydään 8.9. Nurtsilla, 9.9. Kuopiossa ja 11.9. Kauniaisissa.

Ainiijoo... Piti muuten sanoa, että jos sulla on haalarit jo tai viimeistään siihen mennessä kun tullaan kiertueelle, niin meillä on mm. haalarin tuunaus-rasti, joten siellä voi tuunata haalareita ja tietty merkkejäkin on myynnissä!

Ihania kesäisiä, aurinkoisia päiviä kaikille,

Hallituksen varapuheenjohtaja Theo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti