torstai 6. elokuuta 2015

Back in Business!

Heipparallaa täällä kirjottelee kesälomilta palannut HUMAKOn iki-ihana maskotti Hjördis! Hetkihän siitä vasta on kun sanottiin heipat ja toimisto jäi kesälomalle. Kesäloman alkaminen on aina hirmusen haikea hetki... tavallaan on ihanaa lähteä kesälaitumille, mutta se tarkoittaa usein sitä, ettei teitä kaikkia HUMAKOlaisia nää pitkään aikaan.

Frank? Hjördis? Hjördis-Frank! Toimistolla tapahtuu välillä kummia :)

Kesä on mennyt hirmusen nopeeta vauhtia, vaikka se "todellinen kesä" on kyllä piilotellut jossain koko ajan. Viileydestä huolimatta olen nauttinut kesästäni täysin siemauksin. Loma oli rentouttava ja tuli varmasti tarpeeseen ennen kiireistä syksyä. Tänä vuonna ehdin tehdä pienen lomamatkankin. Käytiin Kuopiossa yhdessä hallituksen jaostovastaava Jennan kanssa tutkimassa mistä kaikkialta niitä paljon puhuttuja opiskelijaetuja voisi oikein saada (pysykää kuulolla tästä luvassa lisäinfoa myöhemmin! ;) ). Tämän lisäksi nautin aurinkoisista päivistä täällä Haagan TKI-keskus Ilkan tuntumassa.

Ihanaa on nauttia auringosta TKI-Ilkan pihalla!

Lomat on kuitenkin nyt lusittu ja toimistolla ollaan jo täydessä työn touhussa. Ihanaa olla taas sorvin ääressä! Nautin täysin sydämin teidän Humakin opiskelijoiden edustamisesta ja odotan jo malttamattomana syksyn kohokohtia, kuten uusien opiskelijoiden saapumista, HUMAKO-kiertuetta, jäsenkahvituksen alkamista ja kaikkia muita iloisia tapahtumia. Olen nähnyt elämäni aikana paljon kaikkea, mutta minulla on tunne, että tästä syksystä tulee varmasti erityisen upea :)

Ikävä teitä kaikkia siellä ruudun toisella puolen! Tulettehan moikkailemaan minua jäsenkahveille syksyllä? Toivottavasti tapaan taas pian teitä uusia sekä vanhoja HUMAKOlaisia!

- Hjördis



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti