torstai 13. elokuuta 2015

Hei hei kesä ja tervetuloa HUMAKOn syksy!

Kesä on sitä aikaa kun vähän kaikki on lomalla jollain tasolla. Opiskelijoilla se lähinnä tarkoittaa lomaa koulusta ja kaikki aika täyttyy kesätöistä. HUMAKOn hallitus paiski hommia myös kesällä, mutta ei ehkä niin isolla liekillä kuin kevään aikana. Liekki tosin roihahti viime viikonloppuna, kun hallitus kokoontui parin kuukauden tauon jälkeen elokuun evakkoon Espoon Aurinkohuviloille.

 
Koristeltiin vähän haalareita, jotta on ideoita jaettavana opiskelijoille omien haalareiden tuunaamiseen :)

Evakossa käytiin läpi missä oikein mennään ja mitä kaikki on saanut aikaiseksi – sekä ennen kaikkea sitä, miltä HUMAKOn syksy tulee oikein näyttämään. :) HUMAKO-kiertue lähestyy huimaa vauhtia ja aloitimmekin viikonlopun sillä, että harjoittelimme miten me oikein kerrotaan kaikista erilaisista HUMAKOn toimijoista. Syksyllä nimittäin haetaan mahtavia tyyppejä muun muassa tutoreiksi, edustajistoon, hallitukseen ja erilaisiin työryhmiin. Suosittelen olemaan silmät ja korvat auki näiden saralta syksyllä ;)

 

Kävimme läpi syksyn kummitoimintaa, jaostotoimintaa, tutortoimintaa… Viikonloppu oli täynnä asiaa, mutta meidän porukka on niin huippu, että jokaisesta hetkestä yhdessä nautitaan ja pidetään hauskaa! :)  Mökillä olemisessa oli myös se hyvä puoli, että saimme viettää illatkin yhdessä, kun kukaan ei ollut kiirehtimässä kotiin ohjelman jälkeen. Pääsimme myös viettämään aikaa rennommin työntekijöidemme kanssa, mikä on mahtavaa, sillä siihen vähän harvemmin siunaantuu tämänkaltaisia tilaisuuksia :)

 
Hjördiskin pääsi mukaan mökille! :)

Itse ainakin sain paljon uutta puhtia syksyn hommiin ja odotankin erittäin innolla alkavaa syksyä!

Terkuin,
Tutorvastaava Tiia

ps. Mä aloitin evakon sillä, että uusin mun HUMAKOn jäsenyyden.. Muistakaapa kaikki uusia jäsenyys, jotta saatte seuraavanakin lukuvuonna mahtavia opiskelija-alennuksia. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti