maanantai 2. syyskuuta 2013

Hallitusevakko (mitä se ees tarkottaa?) ja muuta mukavaa!



Mie olin ollu viikon työharjottelussa HUMAKOlla ko viikonloppuna 16.-18.8 hallitus kokoontu viettämhään evakkoa. Miehän olin siellä tietenki aivan pihalla. Siellä mie kirjotin muistiinpanoja vaikka kuinka ja mithään en käsittäny. Jotaki viestintästrategioita ja yhenvertasuussuunnitelmia net kävi siellä läpi, mutta enhän mie niistä mittään tiiä. Mie en ole ennen ollu HUMAKOn toiminnassa mukana, niin eihän tuommoset hienot sanat avvautunu mulle! Pikkuhiljaa siinä kuitenki alko käsittämhään, että nyt oikeasti tehhään tärkeitä juttuja ja päästhään vaikuttamhaan opiskelijoitten asioihin.

Se viikonloppu oli kyllä aikataulutettu. Ekat kaks päivää suunnitelthiin toimintaa, niinko esim. syksyn HUMAKO-kiertuetta ja tutorkoulutusta, kesäseminaarin kuulumisiaki kerrothiin! Sunnuntaina sitte oli vielä hallituksen kokous.

Hallitusevakko selkeytti mulle paljon sitä, mitä HUMAKOssa tehhään ja ennen kaikkea sen, että hallitus on täynä mahtavia tyyppejä ja niillä on tosi hyvä meininki!

Nyt ko kolmas viikko harjottelua on takana, tiiän jo paljon enemmän. Olen paremmin kärryillä siitä mitä kukanenki tekkee ja miksi. Täällä olen saanu tehä monipuolisesti hommia, eikä ole ollu tylsää! Työtehtäviä on ollu laiasta laitaan. Olen tiliöiny, maksanu laskuja, tehny matkalaskuja, korttiasioita, ja askartelemaanki olen päässy! Viime viikolla pääsin toteamhaan että haalareitten viikkaaminen ei ole helppoa!

Tervetuloa käymään HUMAKOn toimistolla Ilkantiellä! 

HUMAKOn uusin työharjottelija,
Ester Koivuniva   

1 kommentti: