maanantai 23. syyskuuta 2013

Minä laahaava etana en ole supermies

HUMAKO- kiertuepäivät pyörivät menemään, ja torstaina oli vuorossa Kauniainen, vikejen ja kutujen metsäparatiisi. Päivä sujui oikein hyvin! Jouduin itse harmikseni lähtemään töihin, kun virkeimmät jäivät vielä tutorien kanssa piknikille. Itsekseni bussipysäkillä myhäilin partaani onnistunutta päivää. Tunnelma oli oikein vastaanottavainen ja lämmin. Kiitos Kauniainen!

Vierailimme Kauniaisissa Paulin ja Tiian kanssa. Minulle ja Tiialle tilanne oli tällä kertaa hieman erilainen, sillä opiskelemme itse Kauniaisten kampuksella. Uusien kasvojen sijasta PP:tämme katsoivat omat luokkakaverit. Myös uusien opiskelijoiden infossa oli tuttuja fukseja, mikä ehkä hieman laski esiintymisjännitystä. Rastikierroskin sujui oikein mukavissa tunnelmissa. Ensimmäiset itse askarrellut papukaijakortit ovat jo löytäneet opettajansa ja fuksiaisissa näkyi monella HUMAKO-kiertue 2013 merkkejä. Nopeaa ompelutyötä, mahtavaa!

Mikä tältä kampukselta jäi erityisesti mieleeni, oli se kuinka monesti minulta kysyttiin: Oletko supermies? Vaikka opiskelijoita oli ehkä hieman hassuihin kysymyksenasetteluihin johdateltu, on se minusta tärkeä kysymys, johon löytyy vain yksi selkeä vastaus. Ei, aktiivi ei ole supermies, aktiivi on opiskelija opiskelijoiden joukossa. Tätä haluan korostaa etenkin niille useille ykkösille, jotka epäilevät kykyään lähteä mukaan aktiivitoimintaan. Toimintaan voi lähteä vaikka olisi ensimmäisen vuosikurssin opiskelija, kokenut tai kokematon järjestövaikuttaja, kotoisin Torniosta tai Helsingistä tai jostain siltä väliltä. Mukaan voi lähteä vaikka ei osaisi rakentaa korttitaloa haalarimerkeistä, kuten Pauli osaa.

Kannustan kaikkia kiinnostuneita kysymään lisää ja täyttämään hakulomakkeen jos toisenkin! Kerran vielä kiitän Grania, kiitos
Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti