keskiviikko 18. syyskuuta 2013

800km, 27 tuntia ja yksi Kuopio

HUMAKO-kiertue kävi Kuopiossa 12.9 Kuopion edustus-nakin sai hallituksen pj Emma (ruudun takana näpyttelemässä) ja harjoittelija Ester. Syy siihen miksi meidän reissu kesti jopa 27 tuntia oli yksinkertaisesti todella aikaisin heräämisen pelko. Jos auto olisi startannut Helsingistä 12. päivä, olisi se tapahtunut jo klo neljän aikoihin. Sehän ei meitä kauheasti innostanut. Niinpä jo edellisenä iltana lähdettiin kohti Jyväskylään, mistä sitten aamulla starttasimme (hieman myöhemmin kuin neljältä) kohti Kuopiota.
Tunnelmia Kuopion salista rastien aikaan.

Kun pääsimme vihdoinkin, ikuisuudelta tuntuneen matkan jälkeen Kuopion mukavassa paikassa sijaitsevalle kampukselle, meidät otettiin vastaan todella lämpimästi! Päivä sujui enemmän kuin sutjakkaasti, keskustelu oli loistavaa kaikkien kanssa ja monta meidän itsellemme asettamia tavoitteita saavutettiin. Päivän aikana saatiin pari muutakin erävoittoa opiskelijoiden asioissa, mikä vain nosti hyvää fiilistä. Kaiken kaikkiaan loistava päivä siis!

Päästiin Esterin kanssa myös palkitsemaan viittomakielentulkkien uuden koulutusohjelma-haalarimerkin suunnittelijan. Onnea hänelle ja toivottavasti palkinnosta on jossain vaiheessa hyötyä!

Essi avasikin viime kirjoituksessaan Turusta hyvin sitä mikä on HUMAKO-kiertueen tarkoitus. Nyt haluaisinkin muistuttaa siitä kuinka kiertue on hyvä kanava myös kysellä mahdollisuudesta lähteä mukaan toimintaan, esim. hallitukseen, edustajistoon tai tutoriksi. Edustajistohaku on jo käynnissä, hallitushaku aukeaa pian ja vertais- ja kv-tutoroinnin hautkin ovat vielä edessä päin. Kaikesta tästä toiminnasta voi kysellä lisää joko allekirjoittaneelta tai vaikka oman kampuksen tutoreilta! Sen voin luvata, että HUMAKOssa toimiminen antaa paljon: tietoa, taitoa, varmuutta, ystäviä, hauskoja muistoja... Suosittelen siis lämpimästi edes harkitsemaan toimintaan mukaan lähtemistä, mielellään näen ihan tekoja.

Kiitos vielä kerran Kuopio, teitte rankasta reissusta kaiken sen ajamisen ym. arvoisen. Toivottavasti nähdään pian esimerkiksi jonkun tapahtuman merkeissä.

Kaikille tsemppiä opintoihin ja jaksamista, toivottavasti teillä rupeaa asiat selkeytymään. :)

- Emma
Hallituksen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti