sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ja niin koitti Nurmijärven päivä!

Siis missä me Mari jäädään pois bussista?”, ensimmäinen soitto ennen seitsemää Tiialta.
ÖÖ.siis Kiljavan Opistolla,hyvä. ”, toinen soitto Tiialta torstai-aamuna.
Taisi tulla vielä kolmaskin soitto, mutta niin vain hallituksemme edustajat Tiia ja Essi pääsivät Nurmijärven kampukselle HUMAKO-kiertuepäivään. Tämä soittelu kuvastaa ehkä sitä, että kampuksemme todella sijaitsee metsän keskellä, melko huonojen julkisten kulkuyhteyksien päässä. Mutta on tässä metsän keskellä olemisessa hyvätkin puolensa; meillä on täällä todella kaunis ympäristö. Ympäristöä Essi ja Tiiakin kehuivat.

HUMAKOn tutorvastaava Tiia kehui myös Nurtsin tutoreita aivan huipuiksi! Tutorimme ovat omatoimisia innostajia, jotka osaavat toimia hienosti tiiminä. Upeaa!! Hienosti he hoitivatkin osuutensa päivässä ja leikittivät rastillaan yhteistyötä vaativalla pelillään. Upouudet liikuntatutorit pääsivät myös päivässä hieman esille, kun he teettivät liikuntatutorointiin liittyvän kyselyn paikalla olleilla opiskelijoille. Kyselyn tulosten perusteella liikuntatutorointi saadaan pian näkyväksi Nurmijärven kampuksellakin. Kyselyn tulosten perusteella haluttaisiin mm. lajikokeiluja, säännöllisiä liikuntasalivuoroja, kuntosalin käytön ohjausta ja liikunnallisia tapahtumia. Näitä liikuntatutorit Tiia, Samu, Hanna ja Mari alkavat siis suunnittelemaan ja toteuttamaan.

Nurmijärven kiertuepäivä oli minusta onnistunut ja saimmekin positiivista palautetta opiskelijoilta jo päivässä. Jatkavia opiskelijoita olisi toki päivään saanut osallistua enemmänkin, mutta onneksi nyt syksyllä opiskelunsa Humakissa aloittaneita opiskelijoita oli päivässä runsaasti. Tässä onkin kehitettävää ensi vuoden kiertueelle, miten tehdä kiertueesta niin kiinnostava, jotta kaikki opiskelijamme saataisiin siihen osallistumaan? Jos sinulla on kehitysidea päivään, pääsihteerimme tai tapahtumavastaava Essi ottavat sen mielellään vastaan. HUMAKO-kiertue on inforikas ja yhteisöllinen tapahtuma, josta uskomme kaikille opiskelijoillemme olevan hyötyä.

Joensuulla ja Äänekoskella on vielä HUMAKO-kiertue tältä vuodelta näkemättä, tulossa ollaan! Toivottavasti näemme näissä toimipisteissämme paljon opiskelijoita ja saamme aidosti kaikille antoisan ja vuorovaikutteisen päivän pidettyä.

Liikunnallista ja iloista syksyä opiskelijoillemme toivoen:

Mari, HUMAKOn liikuntavastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti