torstai 12. syyskuuta 2013

Terve vaan Turku Åbo!

HUMAKO-kiertue pärähti käyntiin eilen Turussa, kun minä, Tiia, Emma ja Mari ajoimme kampukselle kertomaan opiskelijakunnan toiminnasta. Kampus ei ollut kenellekään meistä tuttu, joten sen lisäksi että olimme eksyksissä kuin fuksit HumakProssa ikään, alkoi pian määränpäässä koittava esiintymistilanne hieman jännittää. Pienistä aikataulutussähellyksistä ja ramppikuumeesta huolimatta päivästä jäi oikein positiivinen mieli, kiitos kaikille osallistujille siitä!

Päivä alkoi ammattiliittojen puheenvuorolla, minkä jälkeen estradille astui HUMAKO. Hjördis suorastaan kieriskeli saamassaan huomiossa sillä aikaa, kun Tiia taikoi PowerPointit seinälle. Esitys meni mielestäni hyvin ja olin iloinen yleisön esittämistä kysymyksistä. Päivä jatkui rastipisteillä kiertelyllä, oli leikkiä, tikkareita, hauskoja kysymyksiä ja tiukkaa informaatiota! Lopuksi palkittiin muutamia rastipassinsa kunnialla täyttäneitä.
Emme lähteneet reissuun vain Turun kauniiden maisemien tai ABC:n reissuruokien kannustamana, vaan meillä oli vierailullemme selkeä syy. Näin ensimmäisen kampuksen ollessa jo takanapäin, minusta tuntuu tärkeältä hieman avata kiertueemme tarkoitusperiä.

Kampuskiertue on meille HUMAKOssa hyvin tärkeä tiedotuksen väylä. Kuten toimintakaaviostammekin näkyy, ovat opiskelijat toimintamme lähtökohta. Tästä syystä haluamme kertoa juuri teille, koulumme opiskelijat, keitä opiskelijakuntanne aktiivitoimijoihin kuuluu, mitä me teemme ja miksi. Toisaalta haluamme myös tietää mitä teille kuuluu, keitä te olette ja mitä te meiltä odotatte. Tämä molemminpuolinen tiedonjako ja avoin, aktiivinen keskustelu tavoitteenamme olemme toteuttaneet HUMAKO-kiertuetta jo useampana syksynä.

Seuraava kiertuekampus sijaitsee Kuopiossa, minne HUMAKO lähteekin jo huomenna. Toivottavasti mahdollisimman moni eksyy paikalle Emmaa ja Esteriä tervehtimään. Vielä kerran kiitos turkulaisille, toivottavasti tavataan vielä uusissa merkeissä!

Essi,
tapahtumavastaava


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti