keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Haluan liikuttaa sinua!- entäs sinä?

Tykkäisitkö järjestää sählyturnauksen opiskelukavereillesi, pitää lentopallokerhoa, haastaa opiskelijakaverisi avantouintiin tai taukojumppaan? Haluatko itse aloittaa uuden liikunnan täytteisemmän elämän ja saada siihen ryhmän tuen? Kaikkea tätä ja paljon muutakin on liikuntatutorina toimiminen.

HUMAKO aloittaa tänä syksynä liikuntatutoreiden kouluttamisen. Liikuntatutoriksi sopii henkilö, jolla on kiinnostusta järjestää mukavaa ja liikunnallista tekemistä kanssaopiskelijoilleen. Onko siis liikunta sinulle jo osa elämää, tai haluaisitko liikunnasta isomman osan sitä?

Liikuntatutoroinnin yksi keskeisimpiä toimintatehtäviä on saada täysin liikkumattomat opiskelijat aktivoitua liikkumaan. Tämä tarkoittaa sitä, että myöskään liikuntatutorin ei todellakaan tarvitse olla mikään himoliikkuja.Tärkeintä on, että haluat aidosti innostaa omalla tavallasi Humakin opiskelijoita liikkumaan. Nyt Sinulla on elämäsi mahdollisuus päästä kehittämään tätä juuri siihen suuntaan mitä meidän opiskelijamme tarvitsevat. Koulutuksessa opimme erilaisia toimintatapoja ja valitsemme niistä mieluisimmat ideat itsellemme ja kehitämme niitä eteenpäin omien tarpeidemme mukaan.

Liikuntatutorhaku on käynnissä nyt! Haku päättyy 8.9., eli kannattaa toimia nopeasti! Kaikkien hakijoiden on voitava sitoutua osallistumaan HUMAKOn järjestämään koulutukseen Helsingissä 17-18.9. Koulutamme jokaiseen alueyksikköön kaksi (2) tutoria ja pääkaupunkiseudulle neljä (4). Koulutuksesta ei tule kuluja osallistujille. Voit ilmoittautua koulutukseen tästä.

Innostuksen ja motivaation lisäksi sinun on oltava HUMAKOn jäsen voidaksesi toimia tutorina. Tarvittaessa voit liittyä jäseneksemme osoitteessa www.humako.net. Muita rajoituksia emme laita, voit olla toiminut aiemmin tutorina tai et, me opetamme sinulle kaiken mitä tarvitsee tietää tästä aiheesta!

Tule mukaan tekemään Humakista liikunnallisempi ammattikorkeakoulu! Onnistumme siinä parhaiten kun lyömme viisaat päämme yhteen.

Lisätietoja koulutuksesta HUMAKOn sivuilta
TAI
Hallituksen liikuntavastaava Mari Sutinen, liikunta.humako@humak.edu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti