keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Satoipa kerran HUMAKO-kiertueella

Nyt se on ohi! 

Reilut puolisen vuotta kestänyt työrupeama HUMAKO-kiertueen parissa. Aloitimme suunnittelun melkein tyhjästä. Toki taustalla oli viime vuoden kiertue, sen suunnitteluun ja toteuttamiseen käytetyt tiedostot, mutta itse kiertue piti lähteä nimestä alkaen suunnittelemaan alusta. 

Kiertuetunnelmia Nurmijärveltä
Mitä suunnitteluun on sitten kuulunut? Kuunneltiin kirjastossa Parkkosen Peteä ja heiteltiin useita sankollisia vettä toistemme päälle. Toki ollaan tehty muutakin. Paljon muuta! 

Kiertueen nimi, rastit, tarvikkeet, kampusten tilat, paikallistoimijoiden perehdyttäminen, sekä aikataulut. Tässä vain murto-osa siitä, mitä kiertuetta varten tuli tehtyä. Monia palavereita ja ideariihiä. Useita kymmeniä tunteja suunnittelua. Viisi paikkakuntaa ympäri Suomea, kymmeniä ja taas kymmeniä aloittaneita opiskelijoita, hienoja rasteja, infosadetta ja vierailijoita. Siitä koostui tämänvuotinen HUMAKO-kiertue.

Tornin rakennusta Jyväkylässä

Tuo edellä mainittu työmäärä, sekä vierailut eri kampuksilla kiertueen merkeissä, kertovat myös sen, että HUMAKO-
kiertue on ollut aikamoinen matka. Matka, johon on mahtunut enemmän ja vähemmän muuttujia, pari kriisipuhelua, sekä paljon naurua! Liikuntatutoreiden “Kohta sataa liikuntaa” -rastit tempaisivat uudet opiskelijat mukaan liikkumaan hauskoilla tavoilla, sekä Sadetta paperikaupungissa herätti opiskelijoista muutaman arkkitehdin, kun A4-papereista koottiin yli 150 senttimetrin torneja, ilman liimaa tai teippiä. Opiskelijoille tuli tutuksi eri ammattiliitot, sekä sen lisäksi oman opiskelijakaupunkinsa liikuntapalvelut.  

Näin loppuun haluamme vielä lausua muutamat kiitokset! 

Onnelliset kiertuejärjestäjät mainoskuvauksissa.
Iso kiitos järjestämisavusta Nurmijärven, Turun, Kuopion, Kauniaisten ja Jyväskylän tutoreille ja jaostolaisille. Kiitos myös kaikille vierailijoille, sekä tietenkin muulle hallitukselle, joka toteutti kiertuetta täysin meidän toiveidemme mukaisesti. Kiitos kaikille mukana olleille fukseille. Ilman teitä ei olisi ollut HUMAKO-kiertuetta, toivottavasti saitte paljon hyödyllistä informaatiota ja nautitte tapahtumastamme. 

Essi ja Eena
Kohta sataa HUMAKO-kiertueen järjestäjät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti