tiistai 5. syyskuuta 2017

Back to school

Elokuu vaihtuu syyskuuksi ja pikkuhiljaa valmistaudutaan koulun alkuun. Akut on ladattu kesällä ja nyt alkaa opiskelijaelämän mielenkiintoisin ja ehkä haastavin vaihe - itse opiskelu.

Uudet opiskelijat eli fuksit aloittavat uuden taipaleen elämässä. Arkeen astuu uudet ystävät, uudet opettajat, paljon opiskelijakulttuuriin kuuluvaa vapaa-ajantoimintaa, sekä paljon kouluhommia. Ensimmäisen vuoden aikana pääsee myös kokemaan millaista on olla työharjoittelussa. Hieman ehkä voi jännittää, mutta voin (kokemuksesta) luvata että tämä vuosi tulee olemaan ikimuistoinen. Opiskelijan yksi parhaimmista kavereista on opiskelijakortti. Sellainen kannattaa hankkia, jotta pääsee nauttimaan mahtavista eduista ja opiskelijaelämästä. Opiskelijakortilla saatte mm. haalarit ja haalarimerkit todella edullisesti. Ensimmäisen vuoden opiskelijat aloittavat opintonsa kampuksilla. Kampuksella teitä odottaa toisen vuoden opiskelijoiden ja lehtoreiden lisäksi myös tutorit, jotka ovat tukena läpi vuoden koulunkäyntiin liittyvissä asioissa.

Opintoja jatkavat opiskelijat pääsevät jälleen kouluhommien pariin. Toisen vuoden opiskelijoille on luvassa viimeinen vuosi kampuksella harjoittelujen kera. TKI-keskukseen siirtyneet opiskelijat pääsevät jo syventymään opintojen loppupuoleen. Osalla on loppurutistuksen eli opinnäytetyön tekeminen työn alla. Teille kaikille haluan sanoa, että pitäkää hyvää huolta itsestänne ja ystävistä. Nauttikaa opiskeluajoista vielä kun niitä on jäljellä.

Jos opiskeluaikoina tulee ongelmia, niin niiden kanssa ei tarvitse olla yksin. Ota rohkeasti yhteyttä Opiskelijakunta HUMAKOn edustajiin. Sinua palvelee HUMAKOn toimisto, hallitus, paikallistoimijat eli tutorit ja jaosto, sekä häirintäyhdyshenkilöt. Näistä kuulet vielä lisää kun näemme HUMAKO-kiertueella.

Toivotan Humak-perheen jokaiselle opiskelijalle, lehtorille ja henkilökunnalle mahtavaa ja inspiroivaa koulun alkua. Tervetuloa (takaisin) Humakiin!

Näkemiin,

Gurmann Saini
hallituksen varapuheenjohtaja
+358 45 1345634

vpj.humako@humak.edu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti