maanantai 4. huhtikuuta 2016

Hallituksen tutorvastaava 2016: Sini Adler

Moiksu!

Sini Adler
-hallituksen tutorvastaava 2016
Olen Sini Adler, ensimmäisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Nurmijärven kampukselta, jossa myös asun hyvin tyytyväisenä. Jep, keskellä metsää ja järvimaisemaa. 
Ennen hallitusta, toimin täällä Nurmijärvellä vertaistutorina ja tutorvastaavana. Nyt, jo monta vuotta kestänyt tutor-urani, tiivistyi HUMAKOn tutorvastaavan pestiin!

Tutorjutut ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Parasta on saada jakaa omia kokemuksiaan untuvikkona muille, samassa tilanteessa oleville ja toimia lähimpänä auttajana. Olen usein sanonut, että jos tutoriudesta voisi tehdä uran, niin sitä haluaisin ilman muuta tehdä ”isona”. Onnekseni hallitushaku kolahti aikataulullisesti hyvään paikkaan ja hain mukaan – tässä sitä sitten ollaankin!

HUMAKOssa aion kehittää tutortoimintaa sujuvammaksi ja tsempata yhä useampia opiskelijoita mukaan toimintaan. Tutorointi on yksi tärkeimmistä tekijöistä uusien opiskelijoiden aloittaessa korkeakouluopintojaan, joten tuki, varsinkin alkuvaiheessa, on tärkeää. 
Siksi otin myös osakseni kehittää Humakin opetussuunnitelmaa, tutortoiminnan turvaamiseksi. Tutorvastaavuuden lisäksi olen myös pääkaupunkiseudun toinen kampuskummi. Aion kantaa tämän tittelin kunnialla ja edustan ylpeänä varsinkin Nurmijärven yhteisöpedagogeja.

Odotan innolla, että pääsen tutustumaan paremmin eri kampusten tutoreihin, niin kokousten yhteydessä, kuin niiden ulkopuolellakin. Haluankin kannustaa teitä kaikkia olemaan yhteydessä niin HUMAKOn hallitukseen, paikallisiin jaostoihin ja tutorvastaaviin, kuin minuunkin, kaikessa mieleen juolahtavissa asioissa!

Luodaan yhdessä kampuksille rento ja mukava ilmapiiri!

Keväisin terkuin,Sini Adler, HUMAKOn hallituksen tutorvastaava 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti