keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Hallituksen sosiaalipoliittinen- ja kummivastaava 2016: Julia Juvonen

Moikkamoi! 

Julia Juvonen
- hallituksen sosiaalipolittinen- ja kummivastaava 2016
Tällä puolen ruutua kirjoittelee Julia Juvonen, 19- vuotias Itä-Suomen kasvatti. Opiskelut kuitenkin voittivat kotiseuturakkauden ja tällä hetkellä opiskelen Jyväskylässä, ensimmäistä vuotta yhteisöpedagogiksi.

Päätin lähteä mukaan HUMAKOn toimintaan, kun olin kuullut muutamalta opiskelutoveriltani informaatiota toiminnasta ja näin ollen kiinnostuin siitä itsekkin. Olen aina halunnut olla vaikuttamassa asioihin, joten HUMAKOn toimintaan lähteminen tuntui luontevalta vaihtoehdolta.
Heti alkuun ilmoitin kiinnostuksen sosiaalipolitiikkaan, sillä juuri kyseisellä sektorilla pääsisin vaikuttamishommien pariin.

Sosiaalipolitiikan lisäksi sain hoideltavaksi kummitoiminnan. Haluaisin ja aionkin vaikuttaa HUMAKOssa kummitoiminnan lisäämiseen kampuksilla, sekä sen kehittämiseen. Haluaisin myös kuulla opiskelijoiden mielipiteitä siitä, kuinka opiskelijoiden hyvinvointia voitaisiin parantaa ja miten voimme vaikuttaa näihin asioihin. Yleisestikin aion toimia vastuullisena ja avoimena jäsenenä, jolle voi tulla aina juttelemaan.

Odotan paljon onnistumisen kokemuksia, uutta tietoa ja vuorovaikutustilanteita. On ollut mahtavaa hypätä kyytiin, johon minut on avosylin otettu vastaan. Innolla odotan itkua, naurua ja kaikkea siltä väliltä!

HUMAKO saa olla varuillaan kun tämä Pohjois-Karjalan kasvatti saa tulta alleen. 
Odottakaa mahdottomia!

Keväisin terveisin,

Julia Juvonen,
HUMAKOn hallituksen 2016 sosiaalipoliittinen- ja kummitoiminta vastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti