torstai 21. huhtikuuta 2016

Viikko Katjan kengissä

Tervetuloa vanhoihin ja hieman hikisiin, mutta kuitenkin niin kotoisiin... kenkiini.


Jos olet koskaan miettinyt, millaista on hallituselämä tai haluat muuten vain kurkistaa kulissien taakse, niin tässä on sinulle jaostovastaavan näkökulma yhdeltä viikolta. Korostan "yhdeltä viikolta", koska viikkojen sisältö vaihtelee pitkälti meneillään olevien projektien myötä... ja vaihteluhan virkistää! :)

Tämä kyseinen viikko ei alkanut kovinkaan hyvissä merkeissä, sillä olin viikonlopun jäljiltä vielä kuumeessa maanantain ja tiistain. Onneksi kuitenkin sain pakolliset hommat tehtyä, sillä samaan aikaan käynnistyivät FeedbackFestarit, jonka pyörittämisessä olen mukana. Tulipa taas testattua sanonta: Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mikä helpotti suuresti työtaakkaa! :) Keskiviikkona pääsin sitten sen verran takaisin elävien kirjoihin, että sain kurottua alkuviikon tekemättömiä hommia kiinni.

Torstaina ehdinkin sitten viemään asioita rutkasti eteenpäin! Päivällä suunnittelin ja kävin vielä läpi myöhempien verkkopalavereiden asioita. Pidimme ensin palaverin HUMAKO-kiertueesta ja kuulin harjoittelijamme, Leon - jotkut saattavatkin tuntea hänet Kauniaisten tutorvastaavana - mahtavat visiot kiertueen uudistamisesta! Pian sen jälkeen olikin ensimmäinen yhteinen palaveri tutor- ja jaostovastaaville, jossa pystyimme käymään yhteiset asiat kerralla läpi ja samalla luomaan lisää kontakteja eri yksiköiden välille.

Torstain jälkeen oli helppo jatkaa samalla tarmolla perjantaikin. Silloin tuli rustailtua esim. Turun kummikirjeen parissa, selviteltyä liikuntatutoreiden mahdollisuutta ilmaiseen liikuntapassiin/-tarraan (niin, että kaikki opiskelijat hyötyvät esim. ryhmätutustumisten kautta!) ja päivän kohokohtana oli soittokierrokset yksiköiden jaostovastaaville. Puheluiden jälkeen jäi niin hyvä mieli siitä, kuinka idearikkaita ihmisiä eri paikoissa toimiikaan!

Viikonloppu menikin melko rauhallisissa merkeissä: jos noin hallitushommia ajatellaan. Lauantaina lähdin päiväksi Helsinkiin katsastamaan mainosanimaation saloja Aalto-yliopiston ja Animatricks-festivaalin järjestämälle luennolle. Sunnuntaiaamun vietin toisen koirani kanssa agility-kisoissa ja iltapäivällä osallistuin kouluprojektini, AMK-päivien viestintätiimin palaveriin. Loppuilta menikin väkertäessä FeedbackFestareiden "Palaute on ROCK" -videon editoinnin parissa. Oletko jo nähnyt sen?

Teknologian taikaa!
Videon ja paljon muuta löydät HUMAKOn "FeedbackFestarit" -tapahtuman sivulta. Samalla löydät suoraan linkit ja vinkit antaa palautetta...palautekortit (ja saat ilmaisen haalarimerkin!), suullinen palaute, Webropol-lomake... Entä, oletko jo käynyt auttamassa jaostoasi voittoon? Sinun tarvitsee vain laittaa palautetta palautelaatikoihin ja jaostosi saa pisteitä! Se jaosto, joka on kerännyt eniten palautteita FeedbackFestareiden aikana saa palkinnon, joka hyödyttää koko yksikön opiskelijoita!

Siispä:

Palaute on ROCK (purnaus NOT!)


Terveisin:

Katja,
HUMAKOn hallituksen jaostovastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti