maanantai 7. toukokuuta 2018

Aktiivipäivä 27.4.2018


 TKI-Ilkan tietokoneluokan valkotaululle on heijastunut dia “aktiivipäivä” ja taustalla soi spotify. Näin alkoi aktiivipäivä, jota vietettiin Valkealla talolla 27. huhtikuuta. Paikalle oli Kuopiota lukuunottamatta kokoontunut jokaiselta kampukselta aktiiveja. Aktiivipäivässä osallistuttiin päivän ohjelmaan ja tutustuttiin muiden kampusten toimijoihin.

Päivä koostui useammasta mielenkiintoisesta, sekä tärkeästä ohjelmanumerosta. Ohjelma aloitettiin perus-infolla, jonka jälkeen käytiin tankkaamassa, jotta jaksettaisiin painaa läpi päivän. Ruokailusta piti olla ajoissa takaisin, sillä vuorossa oli yksi odotetuimmista osioista eli Humakin ohjelma. Osiossa päästiin pureutumaan pintaa syvemmälle mm. 2+2 mallin purkamiseen, Peppiin ja digikampuksen käytänteisiin. Kysymyksiä tykitettiin lehtoreille ja asiaa olisi ollut tuntikausiksi. Tämä tarkoittaa, että informaatio uudistusten suhteen, oli kaivattua.

Oi tärkeät rinnakkaisosiot, oi rinnakkaisosiot hyvinkin. 45min + 45min rinnakkaisosioiden aiheina oli viime vuoden varapuheenjohtaja Gurmannin vetämänä tietosuoja-asiaa ja Jytyltä tulleen Pekka Laukkasen ohjaama osio, työelämätaidot. Tauon jälkeen tutustuttiin HUMAKOn uuteen viestintästrategiaan ja verkkosivu uudistukseen, jonka jälkeen siirryttiin HUMAKOn tiimien kuulumisiin.

Päivä vedettiin yhteen palautteenkeruulla, loppusanoilla sekä siirtymällä JHL:n tiloihin, jossa päivän osallistujille oli tarjolla ruokaa, juomaa ja saunomista. Kaiken kaikkiaan päivä oli onnistunut, eikä kotiin lähdetty tyhjin käsin. Kirjaimellisesti.




Aurinkoisia terkkuja!

Janna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti