keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Haluatko sinä vaikuttaa? Hae mukaan hallitukseen.Edunvalvonta on vaikuttamista omaan ja muiden jokapäiväiseen arkeen. HUMAKOssa edunvalvonta tarkoittaa Humakin opiskelijoiden päivittäiseen arjen parantamista, esimerkiksi vaikuttamalla opetuskäytänteisiin ja opiskelun toteutukseen.

Hei sinä, joka et kestä vääryyttä maailmassa ja jonka verenpaine kohoaa kuullessaan koulutusleikkauksista! Haemme HUMAKOn vuoden 2017 hallitukseen koulutuspolitiikasta vastaavaa.


Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut vaikuttamisesta ja on valmis työskentelemään Humakin opiskelijoiden paremman huomisen puolesta. Kaikkien opiskelijoiden etu on koko HUMAKOn yhteinen tavoite.

Edunvalvonnasta vastaa HUMAKOssa edunvalvontatiimi, joka koostuu 3-5 viidestä henkilöstä, joilla kaikilla on oma vastuualueensa. Edunvalvontavastaava työskentelee osana edunvalvontatiimiä. Edunvalvontatiimiä vetää HUMAKOn hallituksen varapuheenjohtaja Gurmann Saini ja tiimissä on mukana hallituksen jäsen Mikko koivisto. Edunvalvontatiimi palaveeraa muutaman viikon välein, jolloin keskustellaan ajankohtaisista asioista ja suunnitellaan tulevaa. Palaverit tapahtuvat pääsääntöisesti verkon välityksellä.

“Edunvalvonta ja vaikuttaminen on ennen kaikkea viestintää, jolla pyritään edistämään erilaisia arvoja ja tavoitteita. HUMAKOssa vaikuttaminen on kuitenkin laajempaa, koska opiskelijakunnan tulee pystyä vaikuttamaan niin, että kaikki Humakin opiskelijat ovat tasavertaisessa asemassa ”, kertoo hallituksen puheenjohtaja Juuso Tuulinen.
Kaipaamme tiimiin innokkaita sotureita, jotka haluavat että opiskelijatoverit saisivat matkansa Humakissa kuljettua ongelmitta. Oletko se kenties sinä? Ole rohkeasti yhteydessä.

Juuso Tuulinen
pj.humako@humak.edu

Mikko Koivisto 
sopo.humako@humak.edu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti