torstai 14. tammikuuta 2016

Hallituksen jaostovastaava 2016: Katja Kastman

Katja Kastman
- hallituksen jaostovastaava 2016
Heipähei! Täällä huutelee Katja, Turun toisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija ja nyt hallituksen uusi jaostovastaava.

Olen jo ensimmäisenä vuonna ollut aktiivisesti mukana HUMAKOn toiminnassa ensin tutorina ja myöhemmin jaostossa, toimien myös Turun yksikön jaostovastaavana. Hallitus kutkutti jo reilu vuosi sitten, mutta silloin oli niin paljon kaikkea uutta, että se sai vielä odottaa. Nyt vihdoin päätin lähteä mukaan tutustumaan uuteen työkenttään. Ehkä eniten minua veti hallitukseen uteliaisuus ymmärtää, miten opiskelijakuntaa pyöritetään ja näkemään ”backstagen” puolelle. Samalla halusin päästä itse kehittämään toimintaa ja tuomaan Turun opiskelijoiden näkemystä asioihin. Uskon, että vuoden päästä olen taas piirun verran viisaampi ja valmiimpi työskentelemään alan ammattilaisena. :)

Jaostovastaavana toimiminen kiinnosti erityisesti siksi, että olen ollut mukana Turun jaostossa jo sen perustamisesta lähtien. Olen nähnyt alun hankaluudet ja kehittymisen vaiheet ja toivon nyt vieväni jaostotoimintaa omalta osaltani yhä pidemmälle yhdessä kaikkien jaostolaisten kanssa! Samalla on mielenkiintoista päästä tutustumaan tarkemmin, mitä muiden kampusten jaostot puuhailevat.

Vuoden aikana tulen varmasti oppimaan enemmän kuin osaan edes kuvitella! Opiskelijakunnan rakenteisiin tutustuminen, uudet tuttavuudet, koulutusten järkkäämiset… eihän tässä jaksa edes odottaa, että pääsee tositoimiin - vielä mahtavan porukan ympäröimänä!

Tule nykimään (virtuaalisesta?) hihasta, mikäli siltä tuntuu, niin voidaan yhdessä päivitellä maailman menoja… Myös kehitysideoita ja muita luovia toteutusinnovaatioita otetaan vastaan, sillä nimenomaan opiskelijathan tekevät opiskelijakunnan!

Mahtavaa alkavaa vuotta joka kaupunkiin!

Toivottaapi,

Katja Kastman
Hallituksen jaostovastaava 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti