perjantai 12. joulukuuta 2014

Hallituksen puheenjohtaja 2015: Salla Paavilainen

Olen Salla Paavilainen, toisen vuosikurssin yhteisöpedagogiopiskelija. Olen Nurmijärven toimipisteen opiskelija, mutta kohta siirryn Helsinkiin TKI-keskukseen.

Toimin vuoden 2014 HUMAKOn hallituksen sosiaalipoliittisena vastaavana. Hallitusvuoden aikana kiinnostus ja into opiskelijakuntatoimintaa kohtaan vain kasvoi, ja syksyn hallitushaun käynnistyessä päätin hakea HUMAKOn hallituksen puheenjohtajaksi. Ja tässä sitä nyt ollaan, innokkaana kohti puheenjohtajavuotta mennään!


Humak tuli elämääni oikeastaan täysin sattuman kautta. Pidin lukion jälkeen muutaman välivuoden, kävin töissä ja luin avoimessa yliopistossa yhteiskuntapolitiikkaa. Kun vuoden 2013 yhteishaku tuli, surffailin etsimässä kiinnostavia koulutusohjelmia. Ja koska rakastan outoja ja uusia sanoja, herätti yhteisöpedagogi-nimike heti kiinnostuksen. Kuvaukseen tutustuttuani tajusin, että koulutus vastaisi juuri sitä mitä olen aina halunnut tehdä.

Minulle on ollut aina luonnollista olla mukana kaikessa aktiivisesti, ja sen kautta osallistua lähiyhteisön kehittämiseen. Joten kun koulu alkoi, oli luonnollista, että hain myös HUMAKOn hallitukseen.

Puheenjohtajana HUMAKOssa haluan, että kätteni jälki näkyy erityisesti siinä, että kaikilla on hyvä tehdä töitä. Toiminnan pitää olla kaikille toimijoille mielekästä ja innostavaa. Sen eteen haluan puheenjohtajana tehdä töitä, hyvä puheenjohtaja mahdollistaa omalla toiminnallaan kaikille muille mahdollisimman hyvät lähtökohdat tehdä hommia.

Vuosi sitten hallitusesittelyssä totesin, että toivottavasti en uppoa täysin opiskelijakuntatoiminnan syövereihin, jotta ehdin esimerkiksi tehdä työharjoittelun ulkomailla. Niinhän siinä sitten kävi (ulkomaan reissusta huolimatta), että upposin täysin tähän toimintaan. Kannustan kaikkia kokeilemaan rohkeasti uusia juttuja, lähtemään mukaan erilaiseen toimintaan, ties vaikka sitä kautta löydät juuri sen oman juttusi!

Vielä viimeiset terveiset:

Me tehdään parhaamme ollaksemme paras mahdollinen opiskelijakunta meille humakkilaisille! Joten opiskelijat, ottakaa yhteyttä, tutustukaa meihin, tulkaa mukaan toimintaan ja antakaa palautetta!

Salla Paavilainen
Hallituksen puheenjohtaja 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti