tiistai 16. joulukuuta 2014

Edustajiston varapuheenjohtaja 2015: Tomi Sirviö

Hei, olen HUMAKOn edustajiston vuoden 2015 varapuheenjohtaja Tomi Sirviö. Opiskelen Humakin Joensuun kampuksella kolmatta vuotta kansalaitoimintaa ja nuorisotyötä, eli isona minusta tulee yhteisöpedagogi. Aijemmalta koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaa, joten siirtyminen Humakkiin opiskelemaan kansalaistoimintaa ja nuorisotyötä oli minulle luonnollinen jatkumo oman ammattitaitoni ja osaamiseni kehittämisessä.

Vuonna 2014 asetuin ehdolle HUMAKOn edustajiston vaaleissa ja päädyin sitä kautta mukaan HUMAKOn hallituksen toimintaan. Toimin vuoden verran HUMAKOn hallituksen liikuntavastaavana ja koin toiminnan olevan hauskaa ja mielekästä. Toiminnan aikan pääsin tutustumaan lukuisiin uusiin ihmisiin ja käymään paikoissa joihin muuten ei olisi tullut päästyä. Koska opiskelen Joensuun kampuksella, joka on lakkautumassa jouluna 2015, pitäisi minun yrittää kaiken muun ohella panostaa myös koulunkäyntiin. En kuitenkaan halunnut luopua täysin HUMAKOn toiminnasta, vaan halusin pysyä mukana opiskelijakunnan toiminnassa. HUMAKOn edustajiston varapuheenjohtaja pääsen vielä hyvin mukaan hallituksen toimintaan ja voin tarjota siten oman osaamiseni uusien toimijoiden käyttöön. Eritoten haluan olla edelleen mukana kehittämässä Humakin liikuntapalveluita jatkossakin.

Haluan myös HUMAKOn edustajiston varapuheenjohtaja muistuttaa hallituksen toimijoita siitä, että vielä on jonkinverran toimintaa lakkautuvillakin kampuksilla ja ettei meitä ei ole syytä kokonaan unohtaa.

Tomi Sirviö
Edustajiston varapuheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti