maanantai 15. syyskuuta 2014

Paikallisesti oman näköistä toimintaa!

Lukuvuoden alussa on hyvä kiinnittää huomiota myös opiskelijakulttuuriin ja ilmapiiriin. Muunmuassa erilaiset tapahtumat, toimipisteiden arjen sujuvuus, toimiva tutorointi sekä opiskelijoilta saadun palautteen eteenpäin vieminen ovat juuri niitä asioita, joilla kehitetään opiskeluilmapiiriä. Näitä asioita varten HUMAKO käynnistää paikallisjaostotoimintaa.

Koska jaostotoimintaa käynnistetään nyt, on tällä hetkellä parhaat mahdollisuuden päästä luomaan toimintaan alusta alkaen, omilla ehdoilla. HUMAKO antaa koulutuksen ja vinkkejä toimintaan, sekä rahoituksen toiminnan toteuttamiseen, mutta jaostotoimijat itse päättävät toiminnan sisällön oman toimipisteen tarpeiden mukaan.

Kaikki jaostoon sisältyvä toiminta ei tarvitse juuri sinua kiinnostaa, vaan voit keskittyä esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen.

Tapahtumat voivat olla lautapeli-illasta suurempiinkin pippaloihin, joita voi vaikka järjestää yhteistyössä muiden tahojen kanssa.

HUMAKO kouluttaa valitut toimijat 4.10.2014. Tässä koulutuksessa on tarkoitus esimerkiksi työpajatyöskentelyn avulla luoda ja kehittää jokaiselle paikallisyksikölle mielekästä toimintaa.

Paikallistoiminta tarvitsee nyt mukaan uusia opiskelijoita. Ennakkovaatimuksia ei ole, ja mielekäs toiminta tarvitseekin monia erilaisia ja eri asioista kiinnostuneita ihmisiä. Riittää, että koet, että sinulla on jotain annettavaa opiskelukavereille!

Jaostotoimijoilta ei vaadita tiettyä työtuntimäärää, mutta aktiivisella toiminnalla voit myös ansaita opintopisteitä. Tämän lisäksi jaostotoiminnasta saat uusia tuttavuuksia, hyvää harjoitusta organisoinnista sekä onnistumisen kokemuksia vaikkapa epäkohtiin vaikuttamisesta. Jaostotoiminta on väylä opiskelijaelämän kulissien taakse!

Hakuaika on 1.-26.9, ja voit hakea mukaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti