keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Viikko Reetan matkassa

Heipä hei, te kaikki ihanat!

Kerronpa teille, mitä kaikkea HUMAKOn liikuntavastaava oikein puuhailee! On ollut aika toiminnan täyteinen viikko. 

Viikkoni alkoi tosiaan Maanantaina 7.3. poliittisen ohjelman työryhmätapaamisen parissa. Meidän työryhmä piti verkkopalaverin ja mä hoidin siinä samalla vähän aamujumppaa. Palaverissa istuminen saattaa olla joskus puuduttavaa, joten mä pyrin toteuttamaan kaikkea oheistoimintaa. Kuten esimerkiksi venyttelyä ja jumppapallolla istumista. Keskityn huomattavasti paremmin, kun en istu kolmea tuntia paikallaan. Täytyyhän mun liikuntavastaavana ainakin yrittää pysyä liikkeessä. Lisäksi ehdin käydä toimistolla askartelemassa opintotuki mielenosoitusta varten kylttejä ja illalla ehdin käydä uimassa.  

Aika hauskaa, että tiistaina 8.3. pistin tukan kuosiin kampaajalla. En yleensä käy juuri lainkaan kampaajalla. Tukasta tuli kivan freesi ja tummempi. Käynti tuli niin hyvään saumaan, kun lauantaina piti edustaa Metropolian ammattikorkeakoulun opiskelijakunta METKAn 8-vuotis vuosijuhlilla. En ole koskaan ollut vuosijuhissa, joten fiilis oli aika odottava. Luojan kiitos, löysin kaapin pohjalta wanhojen tanssi mekkoni, joka pääsi taas käyttöön. Oli mukava pukeutua kerrankin kunnolla, kun luennoilla minuun törmää enimmäkseen verkkareissa.

Keskiviikona 9.3. oli jälleen toiminnan täyteinen päivä. Ruotsin luennolla oli jännittynyt fiilis, sillä monet opiskelijat, kuten myös minä, lähdimme senaatintorille sanomaan ”näpit irti opintotuesta”, opintotuki mielenosoitukseen. Tämä oli myös ensimmäinen kerta, kun osallistuin mielenosoitukseen. Illalla pakkasin sitten matkatavaroita, seuraavan päivän Turun reissua varten.

Torstaita 10.3. olin odottanut pitkään. Klo: 5.25 lähti bussi kohti Turkua. Pääsin vihdoin tapaamaan oman kummikampukseni opiskelijoita. Päivä meni mukavasti ja koin ilmapiirin kampuksella vastaanottavaiseksi. Toin mukanani merkkejä, joita kauppasin päivän aikana. Sen lisäksi käytiin tapaamassa Turun ammattikorkeakoulun opiskelijakunta TUOn edustajia. Verkostoituminen on todella arvokasta ja sitä olen huomaamattani tehnyt koko ajan. Nälän yllättäessä, menimme HUMAKOn hallituksen jaostovastaava Katjan ja Turun paikallisen jaostovastaava Jennan kanssa syömään. Ja meikäläiselle hyvä ruoka maistuu aina! Olin ihan poikki, kun pääsin vasta illalla kahdentoista maissa kotiin.

Perjantaina 11.3. ehdin viettää iltaa kaverin kanssa. Tosin, olin näköjään ihan loppu, kun nukahdin kaverin sohvalle kesken elokuvan. Ilmeisesti viikko oli ottanut veronsa. Oli hyvä nukkuakkin välillä!

Viikonloppu huipentui tosiaan lauantaina 12.3. METKAn vuosijuhlilla edustamiseen. HUMAKO vei lahjaksi pikku Hjördiksen, jonka meidän hallituksen puheenjohtaja Jenna, oli omin pikku kätösin tehnyt. Kyllä siitä Jennasta on moneen!
Kivat oli METKAn järkkäämät juhlat. Illan isännät luotsasivat juhlat arvokkaasti loppuun ja osallistujilla oli tunnelma korkealla. Vuosijuhlapaikkana toimi upea Helsingin Kaivohuone.

Huhhuh, sunnuntaina 13.3. mä istahdin koirani Vallun kanssa sohvalle ja huokaisin helpotuksesta, että onneksi on sunnuntai ja saa kattoa vain leffoja! 

Sellainen oli toiminnantäyteinen viikko Reetan matkassa!

Reipasta kevään jatkoa kaikille!

Toivoo:
Reetta Kuhmonen
liikuntavastaava ja kummitoimintavastaava 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti