keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Hallituksessa oppii kaikkea uutta

Heippa vaan kaikille!
Tällä kertaa äänessä HUMAKOn hallituksen koulutuspoliittinen vastaava ja häirintäyhdyshenkilö Ronja.
Meillä oli taas viime viikonloppuna hallituksen joka kuukausittaiset suunnittelupäivät ja täytyy sanoa, että tulipahan opittua jälleen uutta! Henkilökohtaiset oivallukseni koskivat erityisesti järjestön talousasioiden hoitamista sekä sitä, että meidän jaostovastaava Katja osoittautui todelliseksi ninjaksi iltaohjelmassa! (Tästä kerron myöhemmin lisää).
Hallituksen ja edustajiston puheenjohtajat Jenna ja Salla huomasivat, että ammattiliitto Jytyn lahjoittamista satulasuojista on moneksi.

Jälleen kerran sain huomata, että meillä on ihan huippu porukka. On ollut siistiä seurata omaa ja muiden kehittymistä hallitustyössä. Jos alkuun hämmästeltiin kokouskäytänteitä ja operatiivista toimintasuunnitelmaa, niin nyt nuo asiat ovat todellakin hallussa ja on erittäin palkitsevaa itselle, kun yllättäen huomaa käsittävänsä asiat paljon kokonaisvaltaisemmin kuin esimerkiksi viime jouluna.
Kehitystä tapahtuu ja on ollut mahtava saada tutustua uusiin tyyppeihin. Suunnittelupäivillä kävimme vierailemassa ammattiliitto Jytyn luona. Samalla reissulla Opiskelijoiden Liikunta Liiton puheenjohtaja Bennie Wardi kävi kertomassa omat terveisensä. Tilaisuudessa heräsi paljon hyvää keskustelua liikkumiseen kannustamisesta ja aktiivisesta opiskelusta. En ollut ainoa, jonka mielestä luentosaleihin ja auditorioihin tulisi ehdottomasti saada lisää esimerkiksi jumppapalloja, joiden päällä istuen opiskelu sujuisi paljon mukavammin.

Varapuheenjohtajamme Juuso osoitti myös kykyjä lasereiden väistelyssä
Informatiivisen ja aikaansaavan viikonlopun kruunasi iltaohjelma, jossa menimme lasermaze esteradalle viettämään yhdessä aikaa. Aktiviteetin idea oli se, että vaikeusasteen valitsemisen jälkeen tuli yrittää päästä huoneen poikki ja takaisin ilman, että osuu laasereihin. Aluksi yritimme tosissamme tehdä erilaisia aikaennätyksiä, mutta pian keksimme erilaisia ryhmävariaatioita ja sääntöjä, joita toteuttaessa tuli pelleiltyä kaikennäköistä. Oli todellakin hauskaa ja voin kyllä lämpimästi suositella kaikille!

Kuten jo aikaisemmin sanoin, meillä on ihan huippu porukka. Tähän mennessä kuluneen hallituskauden aikana on ollut mahtavaa oppia tuntemaan ihmisiä paremmin ja odotan suurella innostuksella hallituksen täydennyshaussa valittavien uusien hallituslaisten tapaamista! Haluan vain sanoa, että lämpimästi tervetuloa uudet aktiivit! Pian päästään tutustumaan teihin :)

Aurinkoista pääsiäisen aikaa ja tsemppiä kevään opintoihin!

Terkuin,
Ronja
HUMAKOn hallituksen koulutuspoliittinen vastaava ja häirintäyhdyshenkilö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti