keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Miten on menny alkuvuosi noin niinku PJ-Jennan mielestä?

Heippa!

Täällä kirjoittelee Puheenjohtaja-Jenna. Alkukevennyksenä voinkin kertoa, että Jennat on tänä vuonna HUMAKOn hallituksessa entistäkin vahvemmin edustettuna. Meitä on oikein kaksin kappalein! Minä ja se viestinnän Jenna.

PJ-Jennan suureksi onneksi hallitusvuosi on taas startannut tosi hyvin ja viikon alussa tulikin täyteen tasan kuukausi hallituksen puheenjohtajana. Huimaa. Kuukausi on ollut työntäyteinen, iloinen, yllätyksellinen ja vaikka mitä muuta. Päällimmäisenä fiiliksenä on, että tästä tulee varmasti mitä mahtavin vuosi. Kuluneiden viikkojen aikana hallituksen jäsenet ovat päässeet huomaamaan, ettei HUMAKOssa todellakaan pyöritellä vain peukaloita, vaan tätä toimintaa pääsee aidosti kehittämään ja siinä kehitystyössä riittää tekemistä ihan meille kaikille.

Lähtölaukaus-risteilyllä Hjördiksen kanssa. Liikuntavastaava Reettakin pääs kuvaan!

Paljon tapahtuukin juuri nyt, kun kaikki ovat toipuneet pääkaupunki-seudun opiskelijakuntien tapaamisen, ensimmäisten suunnittelupäivien ja lähtölaukauksen aiheuttamasta kuuden päivän mittaisesta hallitusputkesta. Tosin ei se pieni väsymyskään haittaa silloin kun on kivoja juttuja tiedossa! Hallituksen tyypeille tarttuikin lähtikseltä mukaan ainakin ämpärillinen intoa ja ideoita hallitustyöskentelyyn. Oli siistiä huomata kuinka motivoituneina meidän porukkaa palasi reissulta.

Kuukaudessa hommat on ehditty saada kunnolla käyntiin ja jokainen on alkanut löytää oman paikkansa hallituksessa. HUMAKOssa on tänä vuonna paikallistoiminnan (tutor- ja jaostotoiminta) kehittämisen hanke. Hanke ollaan saatu kunnolla käynnistettyä ja hanketiimi valmisteleekin paraikaa tutor- ja jaostovastaaville helmikuun puolessavälissä järjestettävää koulutusta. HUMAKOssa tehdään tänä vuonna myös poliittinen ohjelma. Tähän tarkoitukseen nimetty työryhmä on ehtinyt kokoontua jo useita kertoja. Myös kummitoimintaa uudistetaan palvelemaan paremmin opiskelijoita. 

Pääkaupunkiseudun opiskelijakuntia tapaamassa

Paljon siis huimia juttuja meneillään, vain muutaman mainitakseni. Mulla on tapana sanoa, että HUMAKO on pieni, mutta pippurinen opiskelijakunta ja sitä se kyllä todellakin on. Ylpeenä voinkin sanoa olevani juuri pienen, mutta pippurisen HUMAKOn hallituksen puheenjohtaja.

Lopuksi haluun vähän osallistaa teitä, siellä ruutujen toisella puolen. Eli jos sulla on ideoita tai palautetta HUMAKOn toimintaan liittyen niin, laita sähköpostia, humakpro-viestiä tai kirjoita se vaikka paperille ja käy tiputtamassa alueyksikkösi palautelaatikkoon. HUMAKO on opiskelijakunta kaikkia Humakin opiskelijoita varten ja yhdessä me voimme rakentaa siitä vielä paremman. Olkaa siis aktiivisesti mukana tässä kehitystyössä :)

Tulkaa rohkeesti morjenstaan, kun törmätään jossain!

Terkuin,

Jenna Ojala
HUMAKOn hallituksen puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti