keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Huumoria ja hyvää henkeä

Meikäläinen taas täällä näppäimistöä paukuttamassa!

Viime viikon torstaina tuli lähtö Helsinkiin, viestintäpalaveriin. Hauskaahan tässä oli se, että alunperin olimme viestintätiimin kanssa sopineet kyseisen kokouksen olevan verkkopalaveri. Toimistolla oltiin lievästi hämmentyneitä, kun pamahdin aamu kymmeneltä sisään. Saimme ainakin hyödynnettyä ajan, suunnitellen uutta opiskelijaopasta!

Perjantaina alkoivat hallituksen toiset suunnittelupäivämme ja kieltämättä oli huvittavaa nähdä kaikki niin lyhyen ajan jälkeen. Vastahan me olimme kuusi päivää yhdessä!

Valmiina World Student Capital tapaamiseen!
Samana päivänä pääsimme osallistumaan World Student Capital:in pääkaupunkiseudun tapaamiseen, jossa pääsimme pohtimaan sektorikohtaisissa ryhmissä World Student Capitalin merkitystä opiskelijakunnille ja opiskelijoille. Itse osallistuin viestintäsektori-ryhmään, jossa pohdimme World Student Capitalin viestinnän keinoja.

Pitkän tapaamisen jälkeen pääsimme hallituksen kesken viettämään porukalla iltaa. Syömään hyvää ruokaa ja tutustumaan lisää toisiimme. Illan meno oli ihanan rentoa ja täynnä avointa meininkiä. Meidän joukkomme nauru varmasti kaikui ravintolassa.
Hallitus ja Edustajiston puheenjohtajat syömässä
Suunnittelupäiville oli varattu päivät täyteen - nimensä mukaisesti - suunnittelua. Ja pakko kyllä myöntää, että ideoita lenteli meillä kaikilla laidasta laitaan, Niin luova ideointi oli lähes terapeuttista!
Kyllä, luovuutta riitti myös "sisustukselle"!
Virallinen "Makaronilaatikko-tiimi" vakavana 
Päällimmäisenä tunteena viikonlopusta, jäi hauskuus. Vaikka oli paljon asioita käsiteltävänä ja tehtävien asioiden -lista piteni joka päivä, meillä oli hyvä henki kaikessa tekemisessä. Vitsiä heiteltiin puolin ja toisin, tuettiin toista ja annettiin luovuuden puhjeta. Mikä olisi siis parempi tapa päättää suunnittelupäivät, kuin hymyssä suin pakata auto ja sanoa heipat kaikille, odottaen jo innolla seuraavaa kertaa.

Terkuin:

Jenna Simontaival
HUMAKOn viestintävastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti