lauantai 3. tammikuuta 2015

Viestintävastaava 2015: Heidi Saarinen

Olen Heidi Saarinen, 21-vuotias 1. vuosikurssin yhteisöpedagogiopiskelija Nurmijärven kampukselta. HUMAKOssa toimin vuoden 2015 hallituksen viestintävastaavana ja odotan innolla ja mielenkiinnolla tulevaa vuotta. Vastuutehtävissäni pyrin olemaan tarkka, sopivan kriittinen ja pitää kuitenkin rennon leppoisan asenteeni mukana kaikessa mitä teen.

Humakin nimi tuli sattumalta minua vastaan etsiessäni opiskelupaikkaa ja koulu vaikutti loistavalta vaihtoehdolta juuri minulle. Helsingissä asuessani olen saanut törmätä mitä mielenkiintoisempiin tarinoihin ikäisiltäni nuorilta ja palo päästä työskentelemään nuorten kanssa vain kasvoi. En ollut työskennellyt päivääkään nuorten tai lasten parissa saati ollut järjestötyössä, mutta yhteisöpedagogin koulutus vaikutti sopivalta ajatukselta. Olen myös aina nauttinut opiskelusta, joten amk-opinnot tähän elämänvaiheeseen passaavat minulle oikein kivasti.

Opintojen alussa kaikki oli uutta ja ihmeellistä sekä hieman hämmentävää. Siitäkin syystä HUMAKO tuntui itselleni alkuun hyvinkin etäiseltä, enkä oikein ymmärtänyt, että mikä opiskelijakunnan rooli on koko amk-kuviossa ja mikä on sen suhde koulun toimintaan. HUMAKO-kiertueen aikaan minulla alkoi jo kyteä ajatus, että haluaisin ehkä jossain vaiheessa opintojani olla osana senkaltaista toimintaa. HUMAKOon päädyin laittamaan hakemuksen juteltuani hetken aiheesta eräänä lumisena iltapäivänä opiskelutoverini kanssa. Hakuaikaa hallitukseen oli pidennetty juuri sopivasti seuraavaan päivään, joten ehdin vielä loihtia hakemuksen edellisenä iltana.

Päätös hakemiseen syntyi suhteellisen helposti: kaipasin uusia haasteita, halusin oppia uutta tekemällä konkreettisesti jotain ja koin, että HUMAKOsta voin saada kaipaamaani kokemusta järjestötyöstä. Tähän mennessä kokemani pohjalta haluan myös päästä edistämään HUMAKOn näkyvyyttä ja pyrkiä tuomaan sen hieman lähemmäs Humakin opiskelijoita. Tulevana vuonna otan asiakseni kehittää HUMAKOn viestintää ja markkinointia opiskelijalähtöisemmäksi ja rennommaksi.

Kaikille tuoreille ja vanhoille opiskelijoille haluan toivottaa riemukasta vuotta 2015 ja sylikaupalla opiskeluintoa. Maltan tuskin odottaa tulevia kohtaamisia!


Motivoitunein mielin kohti tulevia haasteita,

Heidi Saarinen
HUMAKOn hallituksen viestintävastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti