tiistai 13. tammikuuta 2015

Koulutuspoliittinen & työryhmävastaava 2015: Juulia Saukkonen

Töttöröö täällä taas, osa ehkä tietää ja osa ei, että toimin vuoden 2013 HUMAKOn hallituksessa viestintävastaavana ja nyt vuoden tauon jälkeen olen palannut opiskelijakuntakentälle terävämpänä kuin koskaan!

Olen siis Juulia Saukkonen Tornion kampuksen viimoisia yhteisöpedagogiopiskelijoita kolmos vuojelta! Olen erittäin huonolla huumorilla varustettu, siksakkiin Suomea ympäri kieränyt ja Itä-Suomen helmen, Liperin, kasvatti.

Saavuin Humakkiin syksyllä 2012 kun vahingossa lotottuani ammattikorkeakoulu haut ja missattuani yliopisto haut sain opiskelupaikan Humanistisesta ammattikorkeakoulun yhteisöpedagogi linjalta. Ehkä minulla oli vähän ajatustakin mukana sillä käytyäni Studia messuilla 2011 tulimme paikalla olleen opintoohjaajan kanssa tulokseen että, yksi tulevaisuuden suunnistani voisi hyvinkin olla järjestöpuoli. Tämä sattuman kauppa oli kyllä lopulta aika osuva kohdalleni!

”Päättäjät ovat ihan kuutamolla, tyhjä on katse tyhjä on polla!” Näin raikasi Joensuussa 2010 mielenosoitus, jossa me paikalliset lukiolaiset näytimme mielipiteemme kunnan päättäjille suunnittella ollutta massalukiosta vastaan. Opiskelijan oikeuksia ei kukaan muu aja paremmin kuin opiskelija itse ja tämän vuoksi olen lähes kaikkien kouluvuosieni ajan ollut hääräämässä o
mien ja vertaisteni oikeuksien asialla.

Tällä vaikuttamisen tiellä aion myös ensi vuoden toimia. Vastuulleni on luotettu koulutuspolitiikka sekä työryhmätoiminta. Tulevan vuoden aikana tahdonkin päästä vaikuttamaan siihen että jokainen Humakin opiskelija saa samantasoista opetusta kampuksesta huolimatta sekä toivoisin olevani matala kynnys, jonka kautta opiskelijat pääsevät ottamaan kantaa koulutuspoliittisiin epäkohtiin koulumme sisällä.

No mutta eipä siinä, toivotan teille kaikille huippua vuotta 2015, muistakaa olla ennen kaikkea ahkera asioissa mistä teidän sydämenne saa aihetta sykkiä, niin minäkin teen!

Xx Julli a.k.a KP

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti