maanantai 24. maaliskuuta 2014

Ei-niin-talvinen talvipäivä Turussa!

Helmikuun viimeisen keskiviikon kunniaksi heräteltiin vähän hiljaiseloa elänyttä liikuntatoimintaa Turun kampuksella. Yhdessä kampuksen liikuntakoordinaattorin Hanna-Kaisan kanssa saatiin kasaan kampuksen ei-niin-talvinen talvipäivä! Aamupäivän opetuksen ja sen jälkeisen lounaan jälkeen laitettiin päivä käyntiin ensin mölkkyturnauksella ja kun loputkin opiskeljat saatiin luennolta mukaan, päästiin itse asiaan.



 Talvipäivän ohjelma koostui kilpailuista, joissa kaksi joukkuetta kisasivat toisiaan vastaan. Lajeina turnajaisissa olivat frisbeeviesti, norsupallo ja mölkky. Välissä käytiin lämmittelemässä mehulla ja ravistelemassa mutaa pois vaatteista norsupallokentän jäljiltä.








Järjestäjän mielikuvien hanget ja nietokset jäivät tämän päivän osalta näkemättä, mutta auringon paiste sai kelvata. Innokkaita selostajia oli megafonin päässä läpi lajien ja kiitos näiden, palkinnon jakoihin mennessä saatiin voittajatselville. Ykköspaikan napanneet palkittiin maineella, kunnialla, suklaalla ja kuntosalilahjakorteilla ja päivä saatiin iloisesti päätökseen. Kiitos osallistujille, ehkä ensi kerralla saadaan kaikki kuusi joukkuetta täyteen! :-D


Ida

Turun liikuntatutor

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti