keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Kaljaasi on opiskelijaristeily




Oli harmaa sunnuntainen aamupäivä Helsingissä. Ratikat puksuttivat menemään ja vain muutama turisti kuvasi marraskuista Esplanadia. Kaikkialla oli hiljaista ja synkkää. Vihdoin pysäkille kaarsi hitaasti ratikka numero kaksi. Nousin kyytiin, ja mitä näinkään! Värejä, eläimiä ja taikurin?! Kaljaasi voi alkaa…

HUMAKO edusti Kaljaasilla kolmen hallituslaisen voimin. Minä, Emma ja Tiia olimme kaikki ensikertalaisia, mutta kannella pauhaava juhlatuuli tempasi mukaansa hyvin nopeasti. Buffetin valinnanvaikeusruokien lisäksi Kaljaasilla nautittiin sirkustunnelmasta, kun lavalle nousi taikuri Riku Pajari ja burleskitaiteilija Sophie le Sucré. Teema näkyi myös juhlijoiden upeassa pukeutumisessa, ja ylpeänä saan ilmoittaa että pukukisan voitto tuli kotiin päin Humakin Nurmijärven kampuksen parrakkaalle naiselle, KarvaJannelle. Ai että!
Sirkuksen lisäksi risteilyllä oli aistittavissa toinenkin teema. Kaljaasin parhaan piirteen näki jo satamassa. Minne katsoinkin, oli siellä haalarit ja opiskelija. Sama meno jatkui laivalla, kun Igorin ja SuperStefun tahtiin jammailtiin Opiskelijaelämää. Bileinsinöörit vetivät buffassa juomalauluja sitsityyliin. Kirjekuoresta löytyi haalarimerkki ja promenadilta hämmentynyt vaihtari. Kaljaasi on opiskelijakulttuuria parhaimmillaan, ja jos tiikeri ja kirahvi saavat päättää, ovat he mukana merellä myös ensi vuonna. Iso kiitos järjestäjille ja muille eläimille!

Essi HUMAKOn tapahtumavastaava


1 kommentti: