perjantai 8. helmikuuta 2013

Tutorkoulutus 2013

Tutortoiminnan peruskoulutus järjestettiin 30.1–1.2.2013 Särkisaaressa, Jämsässä. Särkisaaren puitteet ovat hyvät ja jo viime vuoden koulutuksen perusteella tutut ja siellä on helppo järjestää isompikin tapahtuma. Lisäksi Särkisaaressa on todella hyvät ruuat, mistä varmasti kaikki siellä syöneet ovat samaa mieltä. Jämsään saavuttiin jo keskiviikkoiltana, jotkut jouhevammin kuin toiset. Ensimmäisen illan ohjelmassa oli iltapala, majoittumista ja tutustumisleikkejä.
Sara Hakala ja Taneli Aunio

Torstaina olikin vuorossa tiivis päivä, jolloin käsiteltiin tutortoimintaan liittyviä asioita. Pääasiallisina kouluttajina olivat HUMAKOn tutorvastaava Taneli Aunio ja HUMAKOn työharjoittelija Sara Hakala. 
HUMAKOn puheenjohtaja Emma Koskimaa esitteli koulutettaville HUMAKOn ja torstaina paikalla kävi myös vierailemassa yhteishakukoordinaattori Marika Stam, joka esitteli HUMAKin roolia tutoroinnissa ja rehtori Tapio Huttula, joka kertoi rakenteellisen kehittämisen nykytilasta.

Emma Koskimaa esittelee HUMAKOa
Marika Stam kertoo HUMAKin roolista

Tapio Huttula puhuu rakenteellisesta kehittämisestä
Torstain ohjelmaan kuului olennaisena osana myös eri ohjelma lakkautettaville ja laajentuville kampuksille ja illan ryhmätehtävät.

Uudet tutorit!
Suuri hahmovisa, löydätkö oman ryhmäsi?


Mitä tässä tapahtuu? Edustajiston pj on puskassa, ilmeisen hauskaa kuitenkin näyttää olevan. Jakakaa tietonne paikalla olleet, allekirjoittajille tämä tilanne on mysteeri!
Torstai-illan kynttiläillallinen iltapala.
Perjantaiaamu aloitettiin edellisiltaisten ryhmien vetämillä leikeillä. 



Tane, kampaa ny se tukkas. T: Sara
Paras ryhmäytymispäivän ohjelma -voittajatiimi
Tietovisan voittajatiimi
Ohjelma jatkui tutortoiminnan erikoistumiskoulutusten esittelynä. HUMAKOn kv- ja sopovastaava Tatu Raatikainen esitteli kv-toiminnan. Perjantaina kävi myös vierailemassa Sirpa Ali-Melkkilä, joka esitteli tutorvastaavan lehtorin roolia. Koulutus sujui mukavissa merkeissä ja saatu palaute on rakentavaa, jonka pohjalta koulutusta on helppo kehittää edelleen. Kiitos kaikille mukana olleille!



Terveisin (palautteen mukaan) kuumat ohjaajat: Tane ja Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti