tiistai 5. helmikuuta 2013

Esittelyssä hallituksen 2013 koulutuspoliittinen vastaava Pauli Hulkkonen

Hallituksen jäseneksi vuodelle 2013 valittiin Pauli Hulkkonen, toisen vuoden yhteisöpedagogiopiskelija Nurmijärven kampukselta.

Miksi lähdit mukaan HUMAKOn toimintaan?
”Olen aina ollut toimija koulussa kun siihen ollut mahdollisuus eri tavoilla. Opiskelijakunta toiminta kuullosti hyvältä uudelta jutulta ja järjestömäinen toiminta on jotain jonka haluan oppia” kertoo Pauli.

Mihin aiot vaikuttaa tänä vuonna HUMAKOssa?
”Olen Koulutuspolitiikasta vastaava. Pidän silmällä rakeenteellista kehitystä ja haluan pitää huolta, että opiskelijoita kuullaan tämän tapahtuessa. Koulutustason laatu on myös asia, johon haluan vaikuttaa sekä auttaa opiskelijoita tulemaan kuulluksi. Lakautettavien kampusten koulutus ei myöskään saa kärsiä.”

” Humakon vuorovaikutustaso opiskelijoihin ja näkyvyys opiskelijoille voisi lisääntyä, koska sitä en itse riviopiskelijana kokenut. Ja erilaisempia tapahtumia toivon järjestettävän.”

Terveisiä HUMAKOn jäsenille

” Olkaa kanssa-opiskelijat valppaina näinä muuttuvina aikoina ja äänekkäitä. Me kuuntelemme ja toimimme. Myös lakkautettavia kampuksia kuulemme ja toimimme edelleen teidän eduksi. Humakon aktiiveille toivon lisäksi hyvää ja sujuvaa työkautta.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti